Αλιατίδης και Φουάσης τα έχουν χιλιάσει!

Ο Μανώλης Aλιατίδης είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής για την Καλαμάτα στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος, ο οποίος ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση της Τρίπολης.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός από την Πτολεμαΐδα έχει χάσει μόλις 5 λεπτά στα 13 έως τώρα 90λεπτα (είχε γίνει αλλαγή στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον ΑΟ Εικοσιμίας), του πρώτου μισού της περιόδου και με 1.165 λεπτά προηγείται στην σχετική λίστα.

Δεύτερος, με συμμετοχή επίσης σε όλα τα παιχνίδια του πρώτου γύρου, είναι ο 20χρονος αριστερός μπακ-χαφ Αντώνης Φουάσης, ο οποίος έχει 1.122 λεπτά συμμετοχής. Οι υπόλοιποι μελανόλευκοι έχουν κάτω από χίλια λεπτά με τους Θανάση Πινδώνη και Δημήτρη Ψάνη να ακολουθούν στην τρίτη θέση με 990 λεπτά και τον Γιάννη Βοσκόπουλο αμέσως πίσω τους με 977. Και οι τρεις τους έχουν από 11 παιχνίδια.

Συμμετοχές σε όλα τα ματς του πρώτου γύρου έχει και ο Γιάννης Τσόπελας, ο οποίος όμως έχει λιγότερα λεπτά (894) στο σύνολο.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει χρησιμοποιήσει συνολικά 24 ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα με τον Νίκο Κόκκαλη να είναι ο μοναδικός του ρόστερ ο οποίος δεν έχει πάρει μέχρι τώρα συμμετοχή, αφού όσον αφορά τους τερματοφύλακες ο Δημήτρης Κασωτάκης έχει 8 συμμετοχές και 646 λεπτά ενώ ο Ηλίας Βούρας 6 ματς και 524 λεπτά, από το ξεκίνημα της περιόδου μέχρι τον τραυματισμό του στην Ζάκυνθο στις αρχές Νοέμβρη.

Αναλυτικά ο σχετικός πίνακας των συμμετοχών με τα λεπτά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος για την Καλαμάτα είναι ο παρακάτω:


 

 

539 views
Top