Μαύρη Θύελλα: Ομιλία Αγαθοκλή στα αποδυτήρια- Σε... απελπισία ο Γ. Χριστόπουλος για τα γήπεδα

Λίγες ώρες μετά την παρουσία του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Καλαμάτας, ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος βρέθηκε και στην προπόνηση της ομάδας.

Ο χρηματοδότης της Μαύρης Θύελλας μετέβη στο γήπεδο της Μικρομάνης όπου η Καλαμάτα έχει την “βάση” της το τελευταίο διάστημα και είχε συνομιλία σε ευχάριστο κλίμα με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση τους μελανόλευκους ποδοσφαιριστές και μάλιστα όποτε του δίνεται η ευκαιρία βρίσκεται κοντά τους, επανέλαβε και στ’ αποδυτήρια της ομάδας αυτά που επισήμανε στο χθεσινό συμβούλιο. Δηλαδή, πως ο ίδιος θ’ αναλάβει το οικονομικό κόστος μέχρι το τέλος της σεζόν και πλέον δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία μετά την διοικητική αναστάτωση των τελευταίων ημερών. Οι ποδοσφαιριστές άκουσαν με ικανοποίηση τις διαβεβαιώσεις του Αγαθοκλή Χριστόπουλου και από την πλευρά τους τόνισαν πως θα κάνουν τα πάντα για να επιτευχτεί ο μεγάλος στόχος της χρονιάς.


Σε κατάσταση .. απελπισίας

Στο μεταξύ και όσον αφορά στην προετοιμασία ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Λέρνα, ο Γιάννης Χριστόπουλος βρίσκεται σε κατάσταση... απελπισίας εξαιτίας της έλλειψης ενός γηπέδου που να πληρεί τις στοιχειώδεις προδιαγραφές ... ασφαλείας για προπόνηση.

Το γήπεδο της Μικρομάνης έχει καταστεί παντελώς ακατάλληλο λόγω της κακοκαιρίας και ο 46χρονος τεχνικόςτρελάθηκε” σήμερα όταν είδε τον Κώστα Τάμπα να αποχωρεί με διάστρεμμα εξαιτίας μιας λακούβας!

Γενικότερα αυτό που συμβαίνει με την Καλαμάτα φέτος, όσον αφορά τα γήπεδα, δεν έχει προηγούμενο. Η ομάδα γυρίζει από γήπεδο στην Μεσσηνία (μέσα στις γιορτές είχε μεταβεί στον Μελιγαλά) για να προπονηθεί αφού το γήπεδο Μεσσηνιακού και το Δημοτικό στάδιο έχουν κλείσει για επισπορά. Το δε... μεγαλόπνοο έργο του προπονητηρίου στα Παλιάμπελα εξελίσσεται στο μεγαλύτερο αθλητικό φιάσκο της Δημοτικής αρχής καθώς ουδείς γνωρίζει πότε- και αν- θα παραδοθεί στην ομάδα προς χρήση.


Μπήκαν Γιόνδης, Ζαχαρόπουλος

Σχετικά με τους τραυματίες, τα ευχάριστα μηνύματα έρχονται από την κατάσταση του Αντώνη Γιόνδη. Ο 29χρονος Εδεσσαίος σέντερ φορ μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του. Ομοίως και ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος ενώ λίγο περισσότερο χρόνο θα χρειαστεί ο Βασίλης Αθανασόπουλος.

 

1367 views
Top