Θωμάς… αγνοείται, απόντες Λίπι, Λένγκα, με το...ζόρι αποστολή με Πύλο

Το σημερινό… προσκλητήριο της Καλαμάτας στο γήπεδο του Ασπροχώματος βρήκε πολλούς απόντες, δικαιολογημένους και όχι. Ο Άρης Θωμάς ο οποίος στην συζήτηση που είχε την προηγούμενη εβδομάδα με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη ζήτησε να αποχωρήσει, δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση, ενώ απόντες ήταν επίσης οι Λίπι, Λένγκα οι οποίοι όμως ενημέρωσαν για την απουσία τους. Οι παραπάνω δεν ήταν βέβαια οι μόνοι που δεν προπονήθηκαν καθώς μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα τραυματισμών έχουν οι Παναγωιτόπουλος, Καλαγκάνης, Τσιμικλής, Αθανασόπουλος ενώ ο Τορεζάνι έφυγε με άδεια για την Αργεντινή.

Μετά την ήττα από την Βάρδα, η Καλαμάτα προσπαθεί να μαζέψει τα… κομμάτια της καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την χρονιά που φεύγει δεν έχουν ακόμη τελειώσει. Οι μελανόλευκοι έχουν να βγάλουν εις πέρας και την … υποχρέωση του Κυπέλλου και την Τετάρτη θα υποδεχτούν στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας την Πύλο στον πρώτο ημιτελικό.

Το ματς αυτό θα καθορίσει πολλά για… πολλούς στην ομάδα καθώς η διοίκηση θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για το μέλλον χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή. Πρέπει να αποφασιστεί ποιοι θα φύγουν, πόσοι θα απομένουν και ποιες κινήσεις θα γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας. Άλλωστε, η διακοπή μέχρι τις 10 Γενάρη οπότε και θα γίνει η επανέναρξη του πρωταθλήματος, δίνει το περιθώριο να γίνουν οι κινήσεις που χρειάζονται ώστε η ομάδα να σηκώσει κεφάλι.

«Το Κύπελλο δεν είναι μέσα στους στόχους μας αλλά αποτελεί μια καλή ευκαιρία να αγωνιστούν παιδιά τα οποία δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής. Σ΄ αυτό άλλωστε στο πλαίσιο ήταν και τα φιλικά που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα, μόνο που τώρα πρόκειται για επίσημο παιχνίδι. Έχουμε άποψη για τα παιδιά που αγωνίζονται θα καταλήξουμε και για τους υπόλοιπους ώστε στην συνέχεια να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει οι οποίες δεν θα είναι και λίγες», λέει ο Λεωνίδας Μπίλης. Μιλώντας για την κατάσταση η οποία έχει δημιουργηθεί και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, γύρω από την ομάδα, ο 47χρονος τεχνικός, λέει: «Η ομάδα σαφώς και δεν έχει πάει καλά αλλά προσπαθούμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Δουλεύουμε επικεντρώνοντας την προσοχή μας στα καθαρά αγωνιστικά θέματα και δεν ασχολούμαστε με τίποτε έξω απ΄ αυτό. Η ομάδα θα παραμείνει προσηλωμένη στο στόχο της, θα κάνει την δουλειά της αφήνοντας στην άκρη τις κακόβουλες κρίσεις».

Αμφίβολος για το ματς με την Πύλο είναι και ο Τσιμικλής ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το οίδημα στο πέλμα ενώ όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, σίγουρα απόντες θα είναι οι Τορεζάνι,. Παναγιωτόπουλος.

419 views
Top