Το φ.α. καίει τον Παναργειακό, αναφέρει προπηλακισμό ο διαιτητής Πολυχρόνης! (βιντεο)

Δυο ώρες μετά την λήξη του ματς στο Άργος αναχώρησε η αποστολή της Καλαμάτας για το ταξίδι της επιστροφής στην Καλαμάτα.

Αιτία της καθυστέρησης ήταν η σύνταξη του φύλλου αγώνα από τον διαιτητή Πολυχρόνη που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι επιβαρυντικό για τους γηπεδούχους,

Κατά την διάρκεια του ματς αλλά και μετά την λήξη του υπήρξαν περιστατικά τα οποία έχουν καταγραφεί και θα είναι επιβαρυντικά για τους γηπεδούχους.

Άναψαν αρκετά βεγγαλικά, ενώ στον αγωνιστικό χώρο και ιδιαίτερα στον πάγκο της Καλαμάτας έπεσαν αντικείμενα. Μάλιστα, πριν την έναρξη του ματς, στην πίσω πλευρά του πάγκου έσκασε δυναμιτάκι, ενώ τα σοβαρότερα ήρθαν μετά τη λήξη.

Οι διαιτητές σύμφωνα με πληροφορίες κάνουν λόγο για προπηλακισμό από παίκτες και παράγοντες των γηπεδούχων μετά τελευταίο σφύριγμα. Το διαιτητικό τρίο και η ομάδα της Καλαμάτας παρέμεινε για περισσότερα από 20 λεπτά εντός του αγωνιστικού χώρου προκειμένου η αστυνομία να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση με μια μερίδα οπαδών των γηπεδούχων.

Αποχωρώντας όμως οι διαιτητές αντιλήφθηκαν πως δεν είχαν πρόσβαση στα αποδυτήριά τους λόγω της παρουσίας του κόσμου και έτσι ο μεν διαιτητής μπήκε να προφυλαχθεί στα αποδυτήρια της Καλαμάτας, οι δε βοηθοί του σε διπλανό χώρο! Μετά από 20’ περίπου μετέβησαν στα αποδυτήριά τους και ξεκίνησαν την σύνταξη του φύλλου αγώνα.

Και δεν ήταν μόνο αυτά. Στο διάστημα παραμονής της Καλαμάτας στον αγωνιστικό χώρο, άγνωστοι έσπασαν το κρεββάτι της φυσικοθεραπείας που είχε μαζί της η ομάδα χωρίς όμως να διαπιστωθούν κλοπές αντικειμένων πέρα από 1-2 μπάλες που έλλειπαν.

Την ίδια ώρα οι οπαδοί της Μαύρης Θύελλας παρέμειναν στις θέσεις τους με εντολή της Αστυνομίας και μια μερίδα οπαδών των γηπεδούχων ξεκίνησε να πετά πέτρες προς την πλευρά τους. Τελικά μετά από ώρα διαλύθηκαν και το μελανόλευκο κονβόϊ πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

 

 

 

1174 views
Top