Έπεσε η πρώτη «καμπάνα» σε Μαύρη Θύελλα!

Άρχισαν να έρχονται τα πρόστιμα και οι τιμωρίες για την Καλαμάτα! Η πρώτη «καμπάνα» που αφορούσε στο ματς με τον Παναρκαδικό… ήχησε από την ΕΠΟ και η «Μαύρη Θύελλα» καλείται να πληρώσει πρόστιμο 2.250 ευρώ. Η ποινή αυτή βέβαια αφορά το πρώτο … κύμα καθώς η πραγματική καμπάνα θα ακουστεί για τα όσο έλαβαν χώρα στο ματς με την Σπάρτη. Εκεί, η Καλαμάτα θα θεωρηθεί υποτροπή και το πρόστιμο θα είναι τουλάχιστον διπλάσιο συν την όποια τιμωρία έδρας!

Εννοείται πως σε ότι αφορά τα πρόστιμα η ομάδα θα πρέπει να τα εξοφλήσει άμεσα γιατί σε διαφορετική περίπτωση ούτε ορισμός αγώνα θα μπορεί να γίνει αλλά ούτε και μεταγραφές τον Γενάρη.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ και στον Παναργειακό ο οποίος τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 3.250 ευρώ πρόστιμο για υβριστικά συνθήματα στο ματς με τον Παναρκαδικό (6/12).

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ:
«1. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Καλαμάτα πειθαρχικά ελεγκτέο. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Καλαμάτα-Παναρκαδικός της 22/11/2015).
2. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΠΑΟ Κρουσώνος πειθαρχικά. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους επτακοσίων πενήντα (750) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, ΠΑΟ Κρουσώνος-Τράχωνες Αλίμου της 6/12/2015).
3. Απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο Παναργειακός ως προς την κατ΄ εξακολούθηση τελούμενη πράξη της εκφώνησης απρεπών συνθημάτων εκ μέρους των οπαδών του. Κηρύσσει το  εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων διακοσίων πενήντα (3.250) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Παναργειακός-Παναρκαδικός της 6/12/2015).
 4. Κηρύσσει την εγκαλουμένη ΕΠΣ Γρεβενών πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε αυτήν τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, περιόδου 2015-2016, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 16/12/2015 μεταξύ των ομάδων ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας και ΕΠΣ Γρεβενών, β) χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016, δ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Διατάσσει την αποχώρηση της εγκαλουμένης από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 και τον υποβιβασμό της στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα.»

546 views
Top