Μαύρη Θύελλα: Τα παράπονα της... μονταζιέρας!- Νέα ζημιά ο Ζαχαρόπουλος

Με την βοήθεια της... μονταζιέρας ο Παναργειακός επιδιώκει να δημιουργήσει εντυπώσεις μετά την ήττα, -δεύτερη στη σεζόν- από την Καλαμάτα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασκεδάσει το -9 από την κορυφή και να πείσει πως άξιζε καλύτερης τύχης στην σεζόν.

Παραδόξως ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη πουθενά το ολόκληρο το βίντεο του αγώνα για κάποιον που θέλει να διαμορφώσει άποψη και τα τηλεοπτικά στιγμιότυπα που επικαλούνται οι “λύκοι” είναι επιλεκτικά.

Στο μοντάζ... ξέχασαν τις φάσεις που δημιούργησε η Καλαμάτα, τις ευκαιρίες που έχασε αλλά και -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- ένα μαρκάρισμα στον Τάμπα που “εξαφανίστηκε”. Μαζί χάθηκαν ακόμη και ορισμένες “βουτιές” των γηπεδούχων εντός και εκτός περιοχής.

Ενδεχομένως βέβαια να παρουσιάσουν το ματς αμοντάριστο στους Περέϊρα και Γραμμένο από τους οποίους ζήτησαν ακρόαση μετά από αίτημα της ποδοσφαιρικής Ένωσης Αργολίδας, κάτι που θα είναι ενδιαφέρον εάν συμβεί.

Στην Καλαμάτα πάντως δεν ασχολήθηκαν με τα παραπάνω καθώς, όπως τόνισε αμέσως μετά τον θρίαμβο ο Γιάννης Χριστόπουλος, οι πανηγυρισμοί τελείωσαν το βράδυ της Κυριακής και η ομάδα στρέφει την προσοχή της στο ματς που ακολουθεί με την Πελλάνα.

Πρόβλημα στο γόνατο ο Ζαχαρόπουλος

Το άσχημο για την Μαύρη Θύελλα, μέσα στην ευφορία για το διπλό, είναι ο τραυματισμός του Μιχάλη Ζαχαρόπουλου. Σ’ ένα ακόμη ματς η Καλαμάτα πλήρωσε βαρύ “φόρο” καθώς ο 23χρονος μέσος φαίνεται να έχει πρόβλημα στο γόνατο, λίγες μόλις μέρες μετά την επιστροφή του στην δράση. Ο Ζαχαρόπουλος υποβλήθηκε σε μαγνητική τα ευρήματα της οποίας θα αξιολογήσει ο Γιώργος Τσικούρης.

Οι μελανόλευκοι έκαναν ρεπό την Τρίτη και από την Τετάρτη θα ξαναμπούν στο γήπεδο ξεκινώντας προετοιμασία για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής.

 

 

752 views
Top