ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Χτύπησε και ο “Μάστρα”!

 

H κακοδαιμονία της Καλαμάτας δεν έχει τελειωμό φέτος και ο ένας τραυματισμός διαδέχεται τον άλλο.

Τελευταία προσθήκη στην μακρά λίστα είναι ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης, ο οποίος έπεσε θύμα (και αυτός) του άσχημου αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας.

Ο πατρινός μέσος τραυματίστηκε καθώς προσγειώθηκε σε λακκούβα μετά από άλμα στην διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης και αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Θα υποβληθεί σε μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού αλλά θεωρείται δύσκολο να είναι ok για το Κυριακάτικο ματς με την Πελλάνα Καστορείου.

Το ευχάριστο για τον Γιάννη Χριστόπουλο είναι πως μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα οι Μάρκοβιτς και Αντωνιάδης, οι οποίοι πλέον μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή ενώ χωρίς ενοχλήσεις συνεχίζει και ο Βασίλης Αθανασόπουλος.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος ο οποίος επέστρεψε τραυματίας απο το Άργος ενώ δεν υπάρχει τιμωρημένος και ο Γιάννης Χριστόπουλος υπολογίζει όλου; τους υγιείς.

Οι μελανόλευκοι προέρχονται από το μεγάλο διπλό επί του Παναργειακού και βέβαια δεν σκέφτονται τίποτε λιγότερο από το 16ο τρίποντο στην σεζόν. Παράλληλα περιμένουν και την ανταπόκριση του κόσμου, κυρίως της ευρύτερης μάζας των Μεσσήνιων φιλάθλων, καθώς οι ηρωϊκοί οπαδοί που ταξίδεψαν στην Αργολίδα θα βρίσκονται στις θέσεις τους και σ’ αυτό το ματς.

 

 

427 views
Top