ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Διπλό σοκ με Ζαχαρόπουλο, Μαστραντωνάκη

 

Οι αρχικοί φόβοι για τους τραυματισμούς των Μιχάλη Ζαχαρόπουλου, Ανδρέα Μαστραντωνάκη, δυστυχώς επαληθεύτηκαν στην Καλαμάτα και οι δύο ποδοσφαιριστές θα μείνουν εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες!

Τα ευρήματα των μαγνητικών στις οποίες υποβλήθηκαν οι δύο μελανόλευκοι μέσοι ήταν αυτά που απεύχονταν στην Μαύρη Θύελλα και η ομάδα χάνει δύο σημαντικά στελέχη της για τον επόμενο μήνα.

Ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, ο οποίος δέχτηκε δολοφονικό τάκλιν στο Άργος, διαγνώστηκε με κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο και θα χρειαστεί διάστημα 4-5 εβδομάδων για αποκατάσταση, ενώ από την άλλη ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης, ο οποίος χτύπησε στην προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο της Παραλίας την Πέμπτη, θα μείνει επίσης ένα μήνα εκτός!

Τα μαντάτα που ήρθαν από τον γιατρό της ομάδας Γιώργο Τσεκούρη ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να περιμένει ο Γιάννης Χριστόπουλος, στην πιο κρίσιμη ίσως καμπή του πρωταθλήματος, εκεί δηλαδή που θα ήθελε όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και στη διάθεσή του.

Το θετικό για την Καλαμάτα είναι ότι επιστρέφουν από τους τραυματισμούς τους οι Ιβάν Μάρκοβιτς και Παντελής Αντωνιάδης οι οποίοι επίσης έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ φέτος.

Ο σέρβος ενδέχεται μάλιστα να είναι και στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με την Πελλάνα Καστορείου ενώ ο Αντωνιάδης πάει μάλλον για το αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής με το Καταστάρι.

Η Μαύρη Θύελλα θα υποδεχτεί την ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη την Κυριακή το μεσημέρι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, στο πρώτο από τα δυο σερί εντός έδρας ματς, στα οποία στοχεύει το απόλυτο ελπίζοντας παράλληλα σε στραβοπάτημα του Ασπρόπυργου. Την Κυριακή η ομάδα του Βαζάκα θα έχει δύσκολη έξοδο στην Κεφαλλονιά.

 

 

522 views
Top