Μαύρη Θύελλα: Είδε το ντέρμπι ο Χριστόπουλος- Με Μάρκοβιτς η αποστολή με Πελλάνα

Την ευκαιρία να δεί το μεγάλο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος Α’ τοπικής Μεσσηνίας μεταξύ του Απόλλωνα Καλαμάτας και του Διαβολιτσίου, είχε ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος ήταν μεταξύ των πολυάριθμων θεατών στο γήπεδο Ασπροχώματος.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας βρέθηκε στο γήπεδο παρέα με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Παύλο Κρεμμύδα και παρακολούθησε το ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θυμίζουμε η Μαύρη Θύελλα θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στον τελικό του Κυπέλου Μεσσηνίας, ο οποίος πάει μάλλον για τις 27 Φεβρουαρίου.

Ο Χριστόπουλος βρίσκεται συχνά-πυκνά στα τοπικά γήπεδα, ιδιαίτερα στα ματς του Πανθουριακού καθώς παρακολουθεί την απόδοση των μικρών της Μαύρης Θύελλας, οι οποίοι παραχωρηθεί δανεικοί.

Η αποστολή με Πελλάνα

Νωρίτερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο τεχνικός της Καλαμάτας ολοκλήρωσε στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας την προετοιμασία των μελανόλευκων για το ματς με την Πελλάνα Καστορείου (10/2, 15:00), και ανακοίνωσε την αποστολή.

Στα πλάνα του για το ματς της 18ης αγωνιστικής βρίσκεται και πάλι ο Ιβάν Μάρκοβιτς, ο οποίος επιστρέφει από τον τραυματισμό του, όχι όμως και οι Ζαχαρόπουλος, Μαστραντωνάκης που θα λείψουν περίπου ένα μήνα.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Βούρας, Κασωτάκης, Τάμπας, Τσόπελας, Χίλγκεν, Ψάνης, Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπίζος, Πέριτς, Πινδώνης, Μάρκοβιτς, Ζελέκου, Γκελκέρια, Μίνγκας, Κάρλος, Λαθύρης, Γιόνδης.

 

762 views
Top