“Προσγείωση” από Χριστόπουλο: Τίποτα δεν τελείωσε, έχουμε ακόμη 8 τελικούς

Επιχείρησηπροσγείωση” έβαλε σε εφαρμογή ο Γιάννης Χριστόπουλος αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Πελλάνα Καστορείου που έφερε την Καλαμάτα στο +6 από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ασπρόπυργο.

Ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας τόνισε πως τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια ήταν ευνοϊκά για την Καλαμάτα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει τελειώσει η προσπάθεια.

Έχουμε οκτώ ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος που είναι 8 τελικοί. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε είναι να θεωρήσουμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που τα προβλήματα των τραυματισμών δεν λένε να μας αφήσουν. Η λογική λέει ότι θα χαθούν πόντοι στη συνέχεια από όλους, πρέπει λοιπόν να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο, τόνισε χαρακτηριστικά ο 46χρονος τεχνικός μιλώντας για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Λακωνίας.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος επισήμανε πως οι παίκτες του ακολούθησαν κατά γράμμα το σχεδιασμό που είχε κάνει, είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και τελικά ανταμείφθηκαν με ένα εκρηκτικό δεύτερο ημίχρονο.

Περιμέναμε πως η Πελλάνα θα παίξει κλειστά, όπως και ότι διαθέτει ταχύτητα στις κόντρα αντεπιθέσεις. Εμείς αγωνιστήκαμε υποδειγματικά απέναντι στο 5-4-1 και βρήκαμε τρόπους να το διασπάσουμε. Βγάλαμε πολλές κάθετες στον άξονα, πετύχαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, τα οποία ακυρώθηκαν. Συνεχίσαμε να παίζουμε πειθαρχημένα είχαμε πολλές ευκαιρίες, δοκάρι και στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν και τα γκολ”.

Αναφερόμενος στα προβλήματα τραυματισμών που σε ένα ακόμη παιχνίδι έπληξαν την Καλαμάτα, ο Γιάννης Χριστόπουλος, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του:

Εχουμε χάσει τέσσερις ποδοσφαιριστές σε διάστημα μιας εβδομάδας. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει φέτος. Η ομάδα βάλλεται από παντού αλλά το ποδοσφαιρικό τμήμα παραμένει ενωμένο, δυνατό, κλείνουμε τα αυτιά και προχωράμε”.

Σε ρώτησε εάν προβληματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο από το γεγονός πως η Καλαμάτα δεν μπορούσε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή, επεσήμανε:

Δεν προβληματίστηκα σε καμία στιγμή του αγώνα. Αυτό είπα και τα παιδιά στο ημίχρονο. Να συνεχίσουμε έτσι έχοντας καλές επιλογές καλή κυκλοφορία και πράγματι έτσι έγινε”.

Τάμπας: Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα

Ο Κώστας Τάμπας, από την πλευρά του, είπε για την 16η νίκη της Μαύρης Θύελλας στην σεζόν:

Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και δύσκολο. Η Πέλλανα στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο αλλά όλα τα παιδιά ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ για τον στόχο μας. Τα πήγαμε πολύ καλά και καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε. Η συνέχεια για την ομάδα δεν είναι εύκολη. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά για εμάς. Πρέπει να ήμαστε αυτοί που πρέπει κάθε Κυριακή και να φτάσουμε στο στόχο.”

Για το θετικό πρόσωπο και την σιγουριά που βγάζει ο ίδιος στα ματς, ο Κώστας Τάμπας… έδειξε τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Αυτό προέρχεται από τον κ. Χριστόπουλο. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και τις ευκαιρίες και εμείς οι νεώτεροι παίκτες να παίρνουμε προσπάθειες και παιχνίδια. Μέσα από την ομάδα εξελίσσομαι και εγώ, όπως όλοι και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι”.



 

439 views
Top