Διάρρηξη και... πλιάτσικο στα Παλιάμπελα! (φωτο)

Δεν φτάνει που η κατασκευή του προπονητηρίου της Καλαμάτας στα Παλιάμπελα έχει εξελιχθεί σε γεφύρι της Άρτας με τις συνεχείς καθυστερήσεις στην παράδοσή του, έρχονται και οι κλοπές να ολοκληρώσουν την εικόνα!

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας τα συνεργεία που δουλεύουν στην αποπεράτωση των αποδυτηρίων καθώς διαπίστωσαν πως η πόρτα είχε παραβιαστεί και είχαν κλαπεί τα -μόλις την προηγούμενη εβδομάδα τοποθετημένα- είδη υγιεινής, τα καλώδια για την σύνδεση του ρεύματος, κόστους περίπου 1000 ευρώ, αλλά και τα εργαλεία των συνεργείων!

Παρότι έργο του Δήμου, η ολοκλήρωση των αποδυτηρίων προχωρά με δωρεές ιδιωτών αλλά με περιστατικά όπως της συγκεκριμένης κλοπής, υπάρχει επιπλέον κόστος ενώ απαιτείται και επιπλέον χρόνος. Εάν δε υπάρξουν άλλα απρόοπτα το προπονητήριο ενδέχεται να παραδοθεί σε περίπου δέκα μέρες.

Η φύλαξη του χώρου πάντως θα είναι ένα θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, ιδιαίτερα όταν παραδοθεί το γήπεδο γιατί στην παρούσα φάση τα Παλιάμπελα θυμίζουν ...ξέφραγο αμπέλι.

 

821 views
Top