Μαύρη Θύελλα: Εγκαίνια αύριο (Σάββατο 9/3) στα Παλιάμπελα και πρώτη προπόνηση! (φωτο)

Μοιάζει με… ψέμα αλλά τελικά ήρθε η ώρα που η Μαύρη Θύελλα θα “πατήσει” στα Παλιάμπελα. Ένα έργο που πέρασε από σαράντα κύματα θα παραδοθεί επίσημα στην Καλαμάτα το πρωί του Σαββάτου και θα αποτελέσει στο εξής το προπονητικό “σπίτι” της ομάδας.

Η τελετή του αγιασμού και τα εγκαίνια θα γίνουν από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα στις 11:00 αύριο (9/3) το πρωί ενώ μετά την τελετή η μελανόλευκη ομάδα θα κάνει την πρώτη της προπόνηση.

Θυμίζουμε πως ο διαγωνισμός του έργου έγινε στις 16 Ιουνίου 2016, η ημερομηνία υπογραφής με τον ανάδοχο του έργου στις 25 Οκτωβρίου 2016 και η συμβατική προθεσμία περαίωσης ήταν έξι μήνες μετά την ανάθεση, δηλαδή στις 25 Μαΐου 2017.

Τελικά, η ομάδα μπαίνει μέσα 21 μήνες αργότερα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ για ένα έργο που θα δώσει τέλος στο ξεσπίτωμα της ομάδας. Τίποτε ωστόσο δεν θα γινόταν χωρίς τις ενέργειες φίλων της ομάδας και κυρίως του Νίκου Νίκα, ο οποίος ήταν αυτός που έτρεξε από την αρχή το θέμα και μάλιστα φρόντισε και για τον εξοπλισμό των αποδυτηρίων.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Καλαμάτας επισήμανε πως η κατασκευή του συγκεκριμένου προπονητηρίου και η παράδοση του στην ομάδα της Καλαμάτας αποτελούν συμβολή του Δήμου Καλαμάτας στην προσπάθεια της τοπικής ομάδας να πρωταγωνιστήσει στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Π. Νίκας επεσήμανε ότι «θα κάνουμε και μόνιμες εγκαταστάσεις υποστήριξης» του αθλητικού αυτού χώρου και πως «ακολουθεί άλλο ένα μεγάλο έργο, εκεί στην περιοχή Παλιάμπελα, καθώς τα 10 στρέμματα, τα οποία βρίσκονται ανατολικά του γηπέδου που φτιάξαμε, θα διαμορφωθούν με άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, γήπεδα βόλεϊ, μπάσκετ κ.λπ.».

 

408 views
Top