Η Μαύρη Θύελλα μπήκε στο “σπίτι” της- Νίκας: Ευχή μας η άνοδος και στην Α’ Εθνική”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τις ευχές για τίτλο και άνοδο να την συνοδεύουν, η Μαύρη Θύελλα έκανε την πρώτη της προπόνηση στο νέο “σπίτι” της, το προπονητικό κέντρο στα Παλιάμπελα Καλαμάτας, το οποίο παραδόθηκε επίσημα στην ομάδα από τον Δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα.

Σε μια σεμνή τελετή, στο γήπεδο που θα αποτελεί πλέον την προπονητική βάση της Καλαμάτας, έγινε ο αγιασμός από τον πατέρα Κωνσταντίνο της ενορίας της Αγ. Τριάδος, παρουσία του χρηματοδότη της ομάδας Αγαθοκλή Χριστόπουλου, του προέδρου Απόστολου Κουκούτση, του γεν. Γραμματέα Στέλιου Κουτίβα και σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στην παράδοση παραβρέθηκαν πλήθος αυτοδιοικητικών αλλά και οι επιχειρηματίες που με τις προσφορές τους βοήθησαν στον εξοπλισμό των αποδυτηρίων.

Τα πλακάκια Γιώργος Νίκας με τον άνθρωπο -ψυχή του έργου Νίκο Νίκα, τους Δημήτρη και Κωνσταντίνο Πανταζή για τα είδη υγιεινής και την εταιρία Astron electric για τους θερμοσίφωνες.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας ευχήθηκε στην Μαύρη Θύελλα να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει κατηγορία συμπληρώνοντας παράλληλα όχι μόνο στην Β’ Εθνική αλλά και στην Α’ Εθνική”!Ο χρηματοδότης της Καλαμάτας Αγαθοκλής Χριστόπουλος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την παράδοση του έργου, ζήτησε εξωστρέφεια και περισσότερα έργα, από την Δημοτική αρχή που τον διαδεχτεί:

Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο για όσα έχει κάνει για την ομάδα της Καλαμάτας αλλά και για τα αθλητικά πράγματα της πόλης αλλά όπως έχω τονίσει και άλλες φορές θα πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα.

Όπως είπε και ο ίδιος μεταξύ μας υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που ενδεχόμενα αύριο θα είναι οι επόμενοι οι συνεχιστές εύχομαι να συνεχίσουν το έργο του περιμένουμε να γίνουν πολλά περισσότερα και για την Καλαμάτα και για τις γύρω περιοχές.

Η Καλαμάτα είναι ένα όνομα που είναι πάρα πολύ μεγάλο στον ελλαδικό χώρο. Εχει μία αναγνωρισιμότητα και αυτή πρέπει να γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Είμαστε μία μεγάλη πόλη και θα πρέπει εμείς σαν άνθρωποι να βγάλουμε την εσωστρέφειά μας για να μπορέσουμε να πάμε την Καλαμάτα ακόμη ψηλότερα και πολιτιστικά και κοινωνικά αλλά και ποδοσφαιρικά.

Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό για να μπορέσουμε να φέρουμε επενδύσεις στη χώρα μας και στην Καλαμάτα, έτσι ώστε να ανέβει το επίπεδο και να έχει ο Καλαματιανός λαός δουλειά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ποδοσφαιρικό τμήμα γιατί είναι μία γροθιά. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά, όλα τα παιδιά δίνουν κάθε Κυριακή αυτό που μπορούν μέσα στο γήπεδο και ελπίζω πως οι επόμενοι πέντε τελικοί θα μας οδηγήσουν σε μεγαλύτερη κατηγορία οποία και αυτή. Ευχαριστώ πολύ όλους και τους συνεργάτες μου για όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας και ότι έχουμε κάνει για την ομάδα”.Χριστόπουλος: Έγινε η αρχή, να υπάρξει συνέχεια

Ο Γιάννης Χριστόπουλος αφού ευχαρίστησε τον Δήμο Καλαμάτας για την παράδοση του προπονητηρίου επισήμανε ότι το γήπεδο είναι διαστάσεων 58μ.Χ102μ. με ένα αγωνιστικό χώρο ο οποίος είναι πολύ σκληρός, αλλά όπως τόνισε έγινε η αρχή και δημιουργήθηκαν πλέον οι προϋποθέσεις για ακόμα καλύτερα πράγματα στη συνέχεια:

Μπήκε η βάση για να φτιαχτεί ένα προπονητικό κέντρο το οποίο θα βοηθήσει την Καλαμάτα τα επόμενα χρόνια να πάει πολύ ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Καλαμάτας και το δήμαρχο κ. Νίκα ως φίλαθλος της ομάδας αρχικά και ως προπονητής για αυτό το έργο και να ζητήσω και από τους επόμενους δημάρχους να έχουν στο μυαλό τους ότι στο χώρο που βρισκόμαστε και στα στρέμματα που το περιβάλλουν θα πρέπει κάποια στιγμή, ίσως και με έξοδα των διοικήσεων, να αξιοποιηθούν σε αγωνιστικούς χώρους και η Καλαμάτα να αποκτήσει κέντρο υψηλών προδιαγραφών".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

 

651 views
Top