Καλαμάτα- Ασπρόπυργος: Οι πέντε αγωνιστικές που θα κρίνουν τα πάντα

Μετά το διήμερο ρεπό της Καθαράς Δευτέρας η ομάδα της Καλαμάτας επέστρεψε στις προπονήσεις και πλέον μπήκε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και το μεγάλο στόχο της κατάκτησης της πρωτιάς.

Η Μαύρη Θύελλα έχει πέντε τελικούς μέχρι τα μέσα Απρίλη, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στο Δίστομο την ερχόμενη Κυριακή.

Το μπρα-ντε-φερ του τίτλου με τον Ασπρόπυργο θα κορυφωθεί σε τρεις εβδομάδες στο μεταξύ τους παιχνίδι που θα γίνει στην Αττική, με την Καλαμάτα να θέλει να πάει στον τελικό των τελικών τουλάχιστον με τη διαφορά των δύο βαθμών που έχει αποκτήσει στη βαθμολογία οπότε να παίζει επί της ουσίας για δύο αποτελέσματα.

Στην μάχη μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος η Καλαμάτα έχει τρείς εκτός έδρας αναμετρήσεις: Την Κυριακή στο Δίστομο, στο τέλος του μήνα στον Ασπρόπυργο και αμέσως μετά στην Ερμιόνη.

Στο γήπεδο Μεσσηνιακού θα υποδεχτεί τον ΑΟ Υπάτου την ερχόμενη Κυριακή και τον Παναρκαδικό που εάν όλα πάνε καλά θα είναι φιέστα -τίτλου σε ένα μήνα.

Τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις στα πέντε ματς που απομένουν έχει και ο Ασπρόπυργος. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα έχει δύσκολη αποστολή την Κυριακή εκτός έδρας με τον ΑΟ Υπάτου ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα αγωνιστεί με την Ερμιονίδα επίσης εκτός έδρας.

Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Καλαμάτα, τελειώνει τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό για να υποδεχτεί την Ένωση Λέρνας στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί τα παιχνίδια των δύο μονομάχων μέχρι το φινάλε.

8ος όμιλος- Η μάχη για την πρωτιά
  βαθμ, 22η αγων. 23η αγων. 24η αγων. 25η αγων. 26η αγων.
Καλαμάτα 53 Αμβρυσσέας * Ύπατο Ασπρόπυργος * Ερμιονίδα * Παναρκαδικός
Ασπρόπυργος 51 Ύπατο * Ερμιονίδα * Καλαμάτα Παναρκαδικός * Ένωση Λέρνας

Με * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις

 

 

 

392 views
Top