Μαύρη Θύελλα: Οριστική ρήξη Αγαθοκλή Χριστόπουλου με Κουκούτση-Κουτίβα

Ένα ακόμη επεισόδιο στην υποβόσκουσα αντιπαράθεση των τελευταίων μηνών ανάμεσα στον χρηματοδότη της Καλαμάτας Αγαθοκλή Χριστόπουλο με τον πρόεδρο Απόστολο Κουκούτση και τον γενικό γραμματέα Στέλιο Κουτίβα, ήρθε να προστεθεί την Τετάρτη και μάλιστα αυτή την φορά οι δυο πλευρές οδηγούνται σε οριστική ρήξη.

Ο χρηματοδότης της ομάδας, οδηγημένος σύμφωνα με πληροφορίες από καταστάσεις και περιστατικά που έχουν πάρει έκταση το τελευταίο διάστημα, αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος στην συνεργασία και σε συνάντηση που είχε με τα μέλη του συμβουλίου, ζήτησε τις παραιτήσεις των Κουκούτση, Κουτίβα τονίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα αποχωρήσει ο ίδιος!

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο οποίος σηκώνει αποκλειστικά το οικονομικό βάρος της ομάδας, εκφράζει στο περιβάλλον του έντονη απογοήτευση και δυσαρέσκεια από την στάση των διοικούντων το τελευταίο διάστημα καθώς οι διαφωνίες σε πολλά θέματα, κυρίως στην οικονομική διαχείριση, είναι πλέον συνεχείς.

Το μοντέλο “άλλος πληρώνει και άλλος παίρνει αποφάσεις”, ήταν μάλλον καταδικασμένο σε αποτυχία από την αρχή ενώ στην περίοδο των γιορτών όταν και “ράγισε το γυαλί” μεταξύ των δυο πλευρών, ο Χριστόπουλος λειτούργησε συνθετικά και έδωσε παράταση ζωής στο σχήμα που όμως δεν φαίνεται να είναι γραφτό να τελειώσει την σεζόν.

Στο δια ταύτα, τώρα, ο χρηματοδότης της ομάδας θα περιμένει τις παραιτήσεις μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη και εφόσον υποβληθούν η ομάδα θα οδηγηθεί σε γενική συνέλευση. Σε διαφορετική περίπτωση θα κάνει πράξη τα λεγόμενά του και θα αποχωρήσει ο ίδιος.

 

655 views
Top