Αγαθοκλής Χριστόπουλος: “Κάνουν κακό στην ομάδα, αστεία τα περί πώλησης”

Σταθερή και αμετακίνητη είναι η θέση του Αγαθοκλή Χριστόπουλου αναφορικά με τις παραιτήσεις των Απόστολου Κουκούτση, Στέλιου Κουτίβα που θα σηματοδοτήσουν και την επόμενη μέρα στην Καλαμάτα.

Ο χρηματοδότης της ομάδας εμμένει στην εκφρασμένη την περασμένη Τετάρτη επιθυμία του, για αποχώρηση του προέδρου και του γενικού γραμματέα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα είναι αυτός που θα το κάνει.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας, σε δηλώσεις του στην “Ελευθερία” τόνισε πως δεν επιθυμεί να απαντήσει στα όσα ανέφερε στην επιστολή παραίτησης ο Απ. Κουκούτσης, ξεκαθάρισε πως δεν γίνεται να συνεργαστεί μαζί τους εξαιτίας του τρόπου που λειτουργούν και συμπλήρωσε πως με την παρουσία τους κάνουν κακό στην ομάδα. Τέλος χαρακτήρισε αστεία τα περί πώλησης της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Αγαθοκλή Χριστόπουλου:

Δεν θα απαντήσω στις προκλήσεις του κ. Κουκούτση. Ο κόσμος γνωρίζει ποιος είμαι και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ποιος έχει βάλει τα χρήματα. Είπα στους Κουκούτση και Κουτίβα, πως δεν μπορώ να συνεργαστώ μαζί τους με τον τρόπο που λειτουργούν, για τον οποίο θα μιλήσω αργότερα. Αυτή τη στιγμή κάνουν κακό στην ομάδα. Τους είπα ότι μέχρι την Τετάρτη περιμένω να παραιτηθούν από μέλη του δ.σ, αλλιώς εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω.

Άλλωστε τον Δεκέμβριο είχαν παραιτηθεί μόνοι τους και τους κράτησα στην ομάδα. Τώρα που ζητάω να παραιτηθούν γιατί αντιδρούν τόσο; Ποιος είναι ο λόγος;

Όσον αφορά αυτά που λένε ότι δήθεν θέλω να πουλήσω την ομάδα, είναι αστεία. Τι έχει η ομάδα για να πουλήσω; Και με ποια δικαιοδοσία, με ποιο δικαίωμα υπογραφής σε μια ερασιτεχνική ομάδα;”796 views
Top