Προπόνηση στην Αράχωβα η αποφασισμένη Μαύρη Θύελλα (φωτό)

Πανέτοιμη και αποφασισμένη να να μπει νικηφόρα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος είναι η Καλαμάτα η οποία θα δώσει την Κυριακή το μεσημέρι στο μαρτυρικό Δίστομο απέναντι στον Αμβρυσσέα, τον πρώτο από τους πέντε τελικούς που θα την φέρουν στην επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Προσηλωμένοι στο ματς οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου, μένουν μακριά από τις διοικητικές αναταράξεις των τελευταίων ημερών αφοσιωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους και στον μεγάλο στόχο της πραγματοποίησης του ονείρου των χιλιάδων οπαδών της Μαύρης Θύελλας.

Η μελανόλευκη αποστολή βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αράχωβα όπου και προπονήθηκε το απόγευμα και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής ενόψει του αυριανού (17/3) αγώνα στο Δίστομο.

Η προπόνηση έγινε στο πλαστικό γήπεδο της Αράχωβας (έδρα του Παρνασσού)- όπως μπορείτε να δείτε στις φωτό του sport365.gr- και οι μελανόλευκοι έδειξαν πανέτοιμοι για την αυριανή μάχη.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας δεν θα έχει ως γνωστόν στη διάθεσή του τον Ανδρέα Μαστραντωνάκη και τον Μιχάλη Ζαχαρόπουλο ενώ στην 18μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Δημήτρης Ψάνης, Αντώνης Γιόνδης.
Αναλυτικά στην Βοιωτία έχουν μεταβεί οι Κασωτάκης, Βούρας, Τάμπας, Τσόπελας, Χίλγκεν, Ψάνης, Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπίζος, Αντωνιάδης, Πέριτς, Πινδώνης, Μάρκοβιτς, Μίνγκας, Ρόνι Κάρλος, Λαθύρης, Γιόνδης.

 

 

584 views
Top