Μαύρη Θύελλα: Δωρεάν μαθητές και Ακαδημίες την Κυριακή με ΑΟ Υπάτου!

Ανοίγει τις πόρτες στο γήπεδο Μεσσηνιακού για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών και τους μαθητές η Καλαμάτα!

Η Μαύρη Θύελλα θα διαθέσει την Βόρεια κερκίδα του ιστορικού γηπέδου στους μικρότερους φίλους της ομάδας, αθλητές ή μη που θα θελήσουν να βρεθούν στο γήπεδο για την κρίσιμη Κυριακάτικη αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με τον ΑΟ Υπάτου.

Επίσης, οι μελανόλευκοι σε συνεννόηση με την ΕΠΣ Μεσσηνίας έχουν καλέσει και τις Μικτές ομάδες του Νομού, σε μια προσπάθεια η κερκίδα να γεμίσει από την ζωντάνια και τον ενθουσιασμό των παιδιών.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας αναφέρει σχετικά:

Ο ΠΣ Η Καλαμάτα ενημερώνει ενόψει του αγώνα με τον ΑΟ Υπάτου, την Κυριακή 24/3, πως θα ανοίξει και η Βόρεια κερκίδα στο γήπεδο Μεσσηνιακού με δωρεάν είσοδο για τα μέλη των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών των ομάδων της Μεσσηνίας, των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Μεσσηνίας, όπως επίσης και τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου με την συνοδεία γονέα.

Τέλος, όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, τα εισιτήρια στην Δυτική κερκίδα θα κοστίζουν 5 ευρώ και στη Νότια κερκίδα 10 ευρώ.”

Συλλυπητήρια σε Κουρεντζή

Η Καλαμάτα με ανακοίνωσή της εξέφρασε στα συλλυπητήριά της στο μέλος του προπονητικού τιμ των Ακαδημιών Βαγγέλη Κουρεντζή για τον θάνατο της μητέρας του σε ηλικία 67 ετών.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΣ Η Καλαμάτα εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στον προπονητή των Ακαδημιών Βαγγέλη Κουρεντζή και την οικογένεια του για τον χαμό της μητέρας του Σταυρούλας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια.”

Από το ποδοσφαιρικό τμήμα της Μαύρης Θύελλας, στην κηδεία βρέθηκαν οι Γιάννης Χριστόπουλος, Παύλος Κρεμμύδας, Νίκος Δημητρακόπουλος, όπως και ο Γιάννης Φαββατάς.

 

 

 

399 views
Top