Ασπρόπυργος -Καλαμάτα: Πετροπόλεμος στα στενά και δακρυγόνα μετά τη λήξη- Δυο ελαφρά τραυματίες και ζημιές στα λεωφορεία

Πετροπόλεμος και εκτεταμένη χρήση χημικών απο τις αστυνομικές δυνάμεις, ακολούθησαν την λήξη του ντέρμπι στον Ασπρόπυργο.

Οι δυνάμεις τη Αστυνομίας κράτησαν τους οπαδούς της Καλαμάτας στην κερκίδα μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης προκειμένου να αποχωρήσουν οι οπαδοί των γηπεδούχων αλλά όταν έδωσαν το ok να αποχωρήσουν αποδείχτηκε πως στους γύρω δρόμους υπήρχαν ομάδες οπαδών του Ασπρόπυργου και ξεκίνησε πετροπόλεμος.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν δυο ελαφρά τραυματίες, στους οποίους παρασχέθηκαν επι τόπου οι πρώτες βοήθειες. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ζημιές υπέστησαν δυο από τα έξι λεωφορεία των οπαδών της Καλαμάτας που δέχτηκαν επίθεση ενώ ήταν άδεια και πήγαιναν από το πάρκινγκ στο σημείο επιβιμασης του κόσμου .

Έπεσαν πολλά δακρυγόνα που έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα και μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να υπάρξουν ένα- δυο περιστατικά που χρειάστηκαν πρώτες βοήθειες.

 

1389 views
Top