Μπήκε μπροστά ο Αγαθοκλής για την αποχώρηση των οπαδών- Δήλωση για τον κόσμο

“Σκασμένος” ήταν ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος από την άσχημη τροπή που πήρε το παιχνίδι στον Ασπρόπυργο ενώ μετά την λήξη του ματς έτρεχε να βρεί άκρη με τις δυνάμεις της Αστυνομίας προκειμένου αποχωρήσουν χωρίς προβλήματα οι μελανόλευκοι οπαδοί.

Ο ίδιος μάλιστα μπήκε μπροστά και αφού μίλησε με τον επικεφαλής της δύναμης συνόδευσε τους φίλους της ομάδας μέχρι την επιβίβασή τους στα πούλμαν, σχολιάζοντας πως παρά τις ενέργειες που είχαν γίνει πως τους αρμοδίους δεν υπήρχαν επαρκή μέτρα.

Κατά την αποχώρηση δεν υπήρξε άνθρωπος της διοίκησης ενώ σύμφωνα με όσα σχολίαζαν οι οπαδοί της Καλαμάτας ο Στέλιος Κουτίβας με τον Απόστολο Κουκούτση που βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν αποχωρήσει μετά το πέμπτο γκολ του Ασπρόπυργου.

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος με δήλωσή του ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας επισημαίνοντας τη ανάγκη για ενότητα:

Το σημερινό στενάχωρο αποτέλεσμα για όλους όσοι αγαπούν τη Μαύρη Θύελλα και η πικρία που νιώθουμε δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ακυρώσει την μεγάλη προσπάθεια και τρομερή παρουσία του κόσμου μας, ο οποίος κάτω από αντίξοες συνθήκες βρέθηκε σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς για να δώσει δύναμη στην ομάδα μας.

Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία τους στην κερκίδα μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Η στεναχώρια είναι μεγάλη αλλά τίποτε δεν έχει τελειώσει και η αυριανή μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους για να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα και δυνατότητα που έχουμε για την άνοδο.”

 

 

1663 views
Top