Μαύρη Θύελλα: Πάει για μετά το Πάσχα το μπαράζ ανόδου

Μετά το Πάσχα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα γίνουν τα μπαράζ ανόδου για την Football League τα οποία αφορούν άμεσα και την Μαύρη Θύελλα στην ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Οι οκτώ όμιλοι του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθούν αυτή την Κυριακή και στη συνέχεια αφού επικυρωθούν οι βαθμολογίες, η ΕΠΟ θα προχωρήσει και στην κλήρωση των τεσσάρων αγώνων που θα δώσουν οι δευτεραθλητές για την άνοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το "mikriliga", η κλήρωση των τεσσάρων ζευγαριών θα γίνει την Μεγάλη Εβδομάδα, τα πρώτα παιχνίδια την Κυριακή του Θωμά 5 Μαΐου και οι επαναληπτικοί στις 12 του ίδιου μήνα.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη διαδικασία ανόδου η Καλαμάτα θα δώσει παιχνίδια εντός- εκτός έδρας με έναν αντίπαλο που θα προέρχεται από τον 5ο ή τον 6ο ή τον 7ο όμιλο.

Στον 6ο όμιλο σίγουρα δεύτερος θα είναι ο Διαγόρας πίσω από τον πρωταθλητή Ιάλυσο ενώ στον 7ο όμιλο σίγουρα δεύτερος είναι ο Αιολικός πίσω από το Αιγάλεω. Η εκκρεμότητα έχει να κάνει με τον 5ο όμιλο όπου προηγείται στην βαθμολογία ο ΟΦ Ιεράπετρας με 47 βαθμούς και ακολουθούν οι Ιωνικός, Εθνικός με 44.

Την Κυριακή ο ΟΦΙ υποδέχεται τον Εθνικό ενώ ο Ιωνικός αγωνίζεται με τον αδιάφορα Ατσαλένιο. Η Ιεράπετρα με έναν βαθμό θα είναι πρωταθλήτρια. Σε πιθανή ισοβαθμία με τον ΟΦΙ ο Εθνικός έχει το πάνω χέρι λόγω βαθμών στα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ σε ισοβαθμία με τον Ιωνικό οι Νικαιώτες -με τα μέχρι στιγμής στιγμής δεδομένα- βρίσκονται από πάνω λόγω συντελεστή τερμάτων (+3).

Σε τριπλή ισοβαθμία εκτός νυμφώνος μένει ο ΟΦΙ με την πρώτη θέση να κρίνεται στη διαφορά του συντελεστή τερμάτων μεταξύ Εθνικού και Ιωνικού, αφού στα προηγούμενα κριτήρια (βαθμοί και διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους) είναι ίσοι.

444 views
Top