Βαρύ κατηγορητήριο για Καλαμάτα, Ασπρόπυργο – Την Πέμπτη οι απολογίες, τι αναφέρουν οι εκθέσεις των παρατηρητών

Ενώπιον της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ θα απολογηθούν Καλαμάτα και Ασπρόπυργος την Πέμπτη (11/4) το απόγευμα για τα επεισόδια στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Το κατηγορητήριο, όπως αποκαλύπτει σήμερα το “sport365είναι βαρύ και για τις δυο ομάδες και περισσότερο για την Μαύρη Θύελλα με βάση την έκθεση των παρατηρητών ενώ οι μελανόλευκοι ως υπότροποι θα έχουν προσαυξήσεις στα πρόστιμα.

Ο διαιτητής του αγώνα κάνει αναφορά στο φύλλο αγώνα για αντεγκλήσεις φιλάθλων και εκατέρωθεν ρίψεις αντικειμένων, καθισμάτων και πυρσών που δεν έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Περισσότερο αναλυτική είναι η έκθεση των παρατηρητών οι οποίοι αναφέρουν πως άναψαν 10 πυρσοί από κάθε ομάδα φιλάθλων πριν την έναρξη του αγώνα χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.

Επίσης, στην έκθεση των παρατηρητών αναφέρεται πως η αποστολή της Καλαμάτας όπως και οι διαιτητές προσήλθαν στο γήπεδο χωρίς πρόβλημα, ενώ μισή ώρα πριν την σέντρα υπήρξαν αντεγκλήσεις μεταξύ των οπαδών στις κερκίδες και ρίψη πλαστικών καθισμάτων απο πλευράς φιλοξενούμενων προς τους γηπεδούχους και ανταλλαγή πυρσών.

Οι δυο ομάδες θα απολογηθούν για παράβαση του άρθρου 15 σε συνδυασμό με το άρθρ. 14 του Πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ που επισύρουν βαριά πρόστιμα, τα οποία για την Καλαμάτα θα είναι μεγαλύτερα καθώς είναι υπότροπη, έχει δηλαδή τιμωρηθεί και πάλι για τις ίδιες παραβάσεις.

 

 

499 views
Top