Μαύρη Θύελλα: Την Μεγ. Δευτέρα μαθαίνει αντίπαλο

Την Μεγ. Δευτέρα (22/04) θα μάθει η Μαύρη Θύελλα την αντίπαλό της για τον διπλό αγώνα μπαράζ ανόδου στην Football league. H κλήρωση θα γίνει στις 13:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ απ’ όπου και θα προκύψουν τα τέσσερα συνολικά ζευγάρια των 8 ομάδων που θα έχουν την δεύτερη ευκαιρία της ανόδου.

Ο μόνος περιορισμός που υπάρχει στην κλήρωση είναι ότι οι αντίπαλοι θα προκύψουν από τους ομίλους 1-4 και 5-8, με τα παιχνίδια να είναι διπλά. Πράγμα που σημαίνει πως η Καλαμάτα ως 2η του 8ου ομίλου θα κληρωθεί μια μια εκ των Ιωνικού (5ος όμιλος), Αιολικού (6ος όμιλος), Διαγόρα (7ος).

Θα γίνουν διπλοί αγώνες (εντός, εκτός) και οι νικήτριες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για την Football League.

Τέλος, αν κάποια ομάδα από τη Γ’ Εθνική, αποφασίσει ότι δεν θέλει να συμμετάσχει, θα παραχωρεί τη θέση της, στην τρίτη ομάδα του ομίλου της.

Στο μεταξύ, οι μελανόλευκοι έκαναν ρεπό την Τρίτη και απο την Τετάρτη θα ξαναμπούν στο γήπεδο για προπονήσεις αναμένοντας παράλληλα την οριστικοποίηση των ημερομηνιών που θα γίνουν τα μπαράζ τα οποία τοποθετούνται στιε αρχές Μαίου.

Από τον πρώτο αγώνα θα απουσιάσει σίγουρα ο Σερέζο Χίλγκεν ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες με τον Παναρκαδικό ενώ μένει  να φανεί εάν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Βοσκόπουλου ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα την Κυριακή.

 

 

 

421 views
Top