Πετροπόλεμος κατά καλαματιανών στην Ρόδο- Τραυματίστηκε ο Χριστόπουλος, προχωράει σε μηνύσεις

 

Σκηνές… Ασπρόπυργου έζησαν στην Ρόδο οι φίλοι της Μαύρης Θύελλας οι οποίοι έκαναν το μακρινό ταξίδι για τον πρώτο αγώνα μπαράζ της Καλαμάτας με το Διαγόρα Ρόδου.

Το μπαράζ με τους κυανέρυθρους είχε και τρίτο ημίχρονο καθώς μετά τη λήξη του αγώνα οι Καλαματιανοί δέχτηκαν αναίτια επίθεση  από μερίδα οπαδών των γηπεδούχων οι οποίοι κινήθηκαν προς την πλευρά τους με πέτρες και αντικείμενα.

Παράλληλα, οι μελανόλευκοι δέχτηκαν πέτρες από μερίδα φιλάθλων των γηπεδούχων που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο καθώς όπως καταγγέλλουν η Αστυνομική δύναμη στο γήπεδο δεν ήταν επαρκής ούτε είχαν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα για να αποφευχθούν τα επεισόδια.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν να τραυματιστούν δύο φίλαθλοι της Καλαμάτας και ο χρηματοδότης της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο οποίος δέχτηκε πέτρα στο αυτί με συνέπεια να έχει αιμορραγία.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας δέχτηκε την ιατρική φροντίδα του επικεφαλής φυσικοθεραπευτή της Μαύρης Θύελλας Γιώργου Μπαρδουνιώτη  ενώ αργότερα σε διάλογο που είχε με τον Αστυνομικό διευθυντή ο οποίος είχε την ευθύνη για τα μέτρα τάξης, εξέφρασε την δυσφορία του για την απουσία ικανού αριθμού ανδρών της ΕΛΑΣ και αποκάλυψε πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις για τα επεισόδια καλώντας και τον Εισαγγελέα να παρέμβει για όσα υπέστησαν οι φίλαθλοι της Καλαμάτας σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι.

 

842 views
Top