Μαύρη Θύελλα: Η προπώληση των εισιτηρίων για το μπαράζ με Διαγόρα

Από αύριο Σάββατο 11 Μαΐου θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγάλο ντέρμπι της Καλαμάτας με τον Διαγόρα Ρόδου της ερχόμενης Τετάρτης, το οποίο θα κρίνει την ομάδα που θα πάρει το  τελευταίο εισιτήριο από τους αγώνες μπαράζ για τη Football League.

Όπως αναφέρουν οι μελανόλευκοι σε σχετική ανακοίνωσή τους οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν ίδιες με αυτές του πρωταθλήματος, 5 ευρώ δηλαδή στη δυτική κερκίδα και 10 ευρώ στη νότια και την βόρεια κερκίδα στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει το Σάββατο τη Δευτέρα και την Τρίτη από τα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Π.Σ. “Η Καλαμάτα”, για τον αγώνα μπαράζ με τον Γ.Σ. Διαγόρα Ρόδου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μεσσηνιακού την Τετάρτη 15/5/19 και ώρα 15:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

5€ στην Δυτική κερκίδα, 10€ στη Νότια και την Βόρεια κερκίδα.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο 11/5/2019 από τα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Μεσσηνιακού και ώρες 9π.μ.-3μ.μ.

Η προπώληση θα συνεχιστεί την Δευτέρα 13/5 και την Τρίτη 14/5, από τα γραφεία της ομάδας, κατά τις ώρες 9π.μ.-3μ.μ. και 6μ.μ.-8μ.μ. και τις δυο μέρες".497 views
Top