Μαύρη Θύελλα: Τρέλα για ένα εισιτήριο!- Ουρές στην Παραλία, από τις 9.30 το πρωί της Τετάρτης στο Μεσσηνιακού!

Εντυπωσιακή είναι η κίνηση των εισιτηρίων του αγώνα του μεγάλου αγώνα μπαράζ της Καλαμάτας με τον Διαγόρα Ρόδου καθώς το ενδιαφέρον του κόσμου κορυφώνεται όσο πλησιάζει η σέντρα του σπουδαίου αυτού παιχνιδιού.

Το γήπεδο του Μεσσηνιακού αναμένεται να ζήσει μεγάλες πιένες το απόγευμα της Τετάρτης (στις 3 μ.μ. η σέντρα) καθώς φίλαθλοι όλων των ηλικιών έχουν περάσει από τα γραφεία της ομάδας αλλά και το περίπτερο στην Παραλία προκειμένου να προμηθευτούν τα μαγικά χαρτάκια. Θεωρείται δεδομένο πως η προσέλευση του κόσμου θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενη στη φετινή σεζόν ενώ θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων!

Είναι χαρακτηριστικό πως κάποια στιγμή το βράδυ της Τρίτης στο περίπτερο της ομάδας στην Παραλία δημιουργήθηκε ουρά και όπως όλα δείχνουν το sold-out τουλάχιστον στη νότια κερκίδα είναι δεδομένο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μαύρης Θύελλας η διάθεση των εισιτηρίων την Τετάρτη (15/5) θα γίνεται μόνο από το κεντρικό εκδοτήριο εισιτηρίων στο γήπεδο Μεσσηνιακού (επί της οδού Μαυρομιχάλη) το οποίο θα ανοίξει στις 09.30 το πρωί.

 

1187 views
Top