Μαύρη Θύελλα: Επιστολή στην ΕΠΟ για Football League 16 ομάδων

Την αύξηση των ομάδων στην υπό διαμόρφωση Football League της νέας περιόδου ζητά η Καλαμάτα με επιστολή της στην ΕΠΟ.

Οι μελανόλευκοι στην πρότασή τους κάνουν λόγο για για Superleague2 14 ομάδων ώστε να υπάρξει η δυνατότητα να ανέβουν και οι δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής σε μία νέα Football League 16 ομάδων.

Η επιστολή της Καλαμάτας αναφέρει:

“Μετά την ψήφιση από την Βουλή της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ενόψει των επικείμενων αποφάσεών σας για τον αριθμό των ομάδων της ερχόμενης περιόδου στο πρωτάθλημα της Football League, σας παραθέτουμε τις προτάσεις μας:

Ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Βασιλειάδης στην ομιλία του για την αναδιάρθρωση αναφέρθηκε στις αδικίες που προκύπτουν για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και την δυνατότητα που έχετε να προβείτε στις διορθωτικές εκείνες κινήσεις για την αποκατάστασή τους.

Ο σχεδιασμός σας για την παρουσία 14 ομάδων στην υπό διαμόρφωση FOOTBALL LEAGUE θεωρούμε ότι είναι μικρός και δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στον ισομερή καταμερισμό των δυνάμεων ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τα σωματεία της περιφέρειας.

Αυτό που ζητούμε λοιπόν να λάβετε υπόψιν σας είναι η αναγκαιότητα αύξησης των ομάδων της Super League 2 σε 14 ώστε να υπάρξει η δυνατότητα για Football League με την συμμετοχή 16 ομάδων, προκειμένου να πάρουν την άνοδο και οι δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής και να αποκατασταθεί η αδικία.

Ευελπιστούμε στη θετική αντιμετώπιση του αιτήματός μας.”

 

536 views
Top