Μαύρη Θύελλα: Οι μεταγραφικοί στόχοι και τα δυο «αγκάθια»

Με αρκετούς απόντες, δικαιολογημένους και μη, έγινε η επανέναρξη των προπονήσεων της Καλαμάτας μετά την διακοπή για τα Χριστούγεννα.
Από το ραντεβού στο γήπεδο του Ασπροχώματος απουσίασαν αδικαιολόγητα οι Κερμενίδης και Αθανασόπουλος ενώ απόντες για διάφορους λόγους –έχοντας λάβει σχετική άδεια όμως- ήταν έξι ακόμη μελανόλευκοι.

Ο Κερμενίδης με τον Αθανασόπουλο έχουν εκφράσει την επιθυμία να φύγουν, πλην όμως η ομάδα δεν φαίνεται -τουλάχιστον προς το παρόν- να συναινεί. Εάν μάλιστα οι δυο τους συνεχίζουν να απέχουν θα τεθεί θέμα τιμωρίας τους κάτι που σημαίνει πως το «διαζύγιο» θα εξελιχθεί σε σήριαλ με πολλά επεισόδια.

Μαζί με την ομάδα προπονήθηκαν και δυο ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν έχουν φορέσει την φανέλα της Καλαμάτας, ο Λιόλιος με τον Τσόπελα οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας και εξέφρασαν την σχετική επιθυμία η οποία έγινε αποδεκτή με χαρά από τον Λεωνίδα Μπίλη.

Εκτός όμως από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και το «καυτό» θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας και όλες τις προηγούμενες υπήρξαν επαφές μα παίκτες τόσο του Γιώργου Ράλλη όσο και του Λεωνίδα Μπίλη. Θεωρείται σίγουρο πως η «Μαύρη Θύελλα» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός κεντρικού αμυντικού μετά τις αποχωρήσεις των Ίλιεφ και Θωμά όπως και ενός μέσου που θα μπορεί να παίξει οχτάρι ή δεκάρι. Τέλος, επιβεβλημένη θεωρείται και η απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, τόσο μάλιστα που δεν θα αργήσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

606 views
Top