Χαρίτσης: Η αναφορά σε Σκαφιδά και τα συγχαρητήρια σε Παλαμάρα (φωτο)

Μεγάλο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Καλαμάτας βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο "Παν. Μπαχράμης" για το καθιερωμένο φιλικό με τον Ικαρο Νέας Ιωνίας. Μπορεί τα πόδια να είναι πλέον βαριά και τα χρόνια να βαραίνουν, αλλά η καρδιά των παλαιμάχων, τόσο της Μαύρης Θύελλας όσο και του Ίκαρου, το λέει ακόμα και το ματς θεσμός θα συνεχιστεί και απο τις νεώτερες γενιές παλαιμάχων.

Στην παράδοση που έχει που έχει χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε μάλιστα και ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης απευθύνοντας χαιρετισμό πριν τη σέντρα του παιχνιδιού:

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν την παράδοση που έχουν δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτή τους τη δράση. Παρακολουθώ από μικρό παιδί την Καλαμάτα και βρίσκομαι απέναντι σε οικεία πρόσωπα, όπως τον κ. Σκαφιδά, τον οποίο βλέπω ακμαίο, όπως τον θυμάμαι από μικρός. Χαίρομαι για την προσπάθεια που κάνει η Καλαμάτα και για την παρουσία της φέτος ενώ θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στον Κώστα Παλαμάρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Μεσσηνίας”, είπε ο Μεσσήνιος πολιτικός, ο όποιος είχε δώσει το παρών και στην απονομή πρωταθλήματος στο Διαβολίτσι.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμη ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Καλαμάτας Μανώλης Θεοδώρου, ο νέος δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Τάκης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης, ο καθηγητής παθολογίας Παναγιώτης Χαλβατσιώτης και εκ μέρους του Ικάρου ο αρχηγός της τότε ομάδας Γιώργος Ουσταμπασίδης.

 

474 views
Top