Ο Κερμενίδης μίλησε με Ράλλη- Μπίλη, επιστρέφει στις 2 Γενάρη!

Ο Νίκος Κερμενίδης παραμένει βασικό στέλεχος της «Μαύρης Θύελλας» και η έλευση της νέας χρονιάς θα τον βρεί και πάλι με τα μελανόλευκα! Το θέμα που φάνηκε να δημιουργείται οδηγήθηκε σε λύση εν τη… γενέσει του και ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής της «Μαύρης Θύελλας» θα βρίσκεται στην Καλαμάτα για την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς που θα γίνει το Σάββατο!

Ο Κερμενίδης μίλησε τηλεφωνικά τόσο με τον πρόεδρο της Καλαμάτας Γιώργο Ράλλη όσο και τον τεχνικό της ομάδας Λεωνίδα Μπίλη με τους οποίους συζήτησε διεξοδικά για το μέλλον του στην ομάδα και φαίνεται να βρέθηκε η χρυσή τομή ώστε ο Μακεδόνας άσος να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται για την «Μαύρη Θύελλα» και από το μεταγραφικό μέτωπο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sport365.gr οι μελανόλευκοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τέσσερις ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες έχουν στα χέρια τους την «ελευθέρας» και τις προσεχείς μέρες αναμένονται στην Καλαμάτα προκειμένου να ολοκληρωθούν και τα τυπικά.

Κατά τα άλλα, οι μελανόλευκοι προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα στο Δημοτικό στάδιο όπου -καιρού επιτρέποντος -θα πραγματοποιήσουν και αύριο την τελευταία προπόνηση της χρονιάς. Την Πρωτοχρονιά θα υπάρχει ρεπό και από το Σάββατο θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Βύζαντα.

803 views
Top