Μαύρη Θύελλα: Δεν κατεβαίνει στην ΓΣ ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος

Εξαιρετικά απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο να βρίσκεται στην επόμενη μέρα της Καλαμάτας ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος καθώς όπως επισήμανε ο ίδιος στο περιθώριο του φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Σπερχογεία, δεν υπάρχουν οι συνθήκες εκείνες που θα τον έκαναν να αλλάξει την απόφαση που εξέφρασε με τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας αποκάλυψε πως δεν θα παραβρεθεί στην γενική συνέλευση της Μαύρης Θύελλας που έχει προγραμματιστεί να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (28/6) καθώς όπως είπε δεν έχει κάποια πρόταση να κατεβάσει, δεν έχει προσκληθεί και έτσι δεν έχει λόγο να βρίσκεται εκεί.

“Αυτό το οποίο έγινε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σίγουρα δεν θα ξαναγίνει. Πήγα πολύ ρομαντικά και ο ρομαντισμός δεν αρμόζει στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να οφείλεται σε λάθη δικά μου γιατί είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να κάνει κάποια πράγματα μέσα από την τελειότητα για να φτάσει εκεί που θέλει αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να τα καταφέρω. Θέλω όταν κατεβαίνω στον τόπο μου να έχω την ηρεμία μου κάτι που είχα χάσεοι τον τελευτάιο ενάμιση χρόνο”, είπε ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος και συμπλήρωσε:

“Νομίζω ότι ήταν μία χρονιά η οποία έδειξε ότι μπορεί να κάνει πολλά ο τόπος. Επίσης νομίζω ότι ήμουνα μόνος μου σε όλη αυτή την προσπάθεια. Μόνο ο κόουτς ήταν αυτός ο οποίος με βοήθησε αρκετά. Όλοι οι υπόλοιποι βάζανε τρικλοποδιές και προσκόμματα σε αυτή την προσπάθεια, από το διοικητικό συμβούλιο μέχρι τον κόσμο έξω. Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος θα ασχοληθεί με την Καλαμάτα ή θα είναι πίσω απο την Καλαμάτα μόνο όταν εκπληρωθούν κάποιες προυποθέσεις οι οποίες είνιαι πάρα πάρα πολλές.

“Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι ελέγχουν την Καλαμάτα. Αυτοί αποφασίζουν ποιους θα βγάλουν και ποιους όχι, ποιους θέλουν και ποιους δεν θέλουν. Εγώ δεν έχω καμία ανάμειξη. Αυτό που μου στοίχισε περισσότερο σ’ αυτή την χρονιά ήταν η ψυχική μου ισορροπία και όχι τόσο τα χρήματα...”, τόνισε μεταξύ άλλων.

 

 

 

 

752 views
Top