Καλαμάτα: Φαβορί ο Βούζας, βελτιώσεις και έδρα το γήπεδο Μεσσηνιακού

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Βασίλη Βούζα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ήρθαν οι ιθύνοντες της Καλαμάτας.

Ο 53χρονος προπονητής, ο οποίος αποτελεί την επιλογή της νέας διοίκησης του ομογενή επιχειρηματία Γιώργου Πρασσά για το χτίσιμο της ομάδας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχει την εμπειρία και τα στοιχεία εκείνα για την υλοποίηση του στόχου της ανόδου.

Πρώτος σύλλογος στον οποίο ανέλαβε προπονητής ο Βασίλης Βούζας ήταν το Χαιδάρι, στο οποίο παρέμεινε για τρία χρόνια.

Το 2009 ανέλαβε προπονητής στον Ατρόμητο Αθηνών, ενώ στην συνέχεια πέρασε από τους πάγκους του Ιωνικού Νίκαιας, του Αιγάλεω και του Λεβαδειακού όπου παρέμεινε μέχρι το 2011.

Στη συνέχεια ανέλαβε προπονητής της Παναχαϊκής, του Ηρακλή Ψαχνών και του Πανηλειακού. Από το 2014 έως και πέρυσι το καλοκαίρι ήταν προπονητής στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού. Στο διάστημα αυτό κατέκτησε 3 συνεχόμενα Πρωταθλήματα Super League K-20.

Στις 6 Μαρτίου 2017, ανέλαβε καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, μετά την απόλυση του Πάουλο Μπέντο. Παρέμεινε μέχρι τα τέλη Μαρτίου, όποτε και αντικαταστάθηκε από τον Τάκη Λεμονή.

Ανήκει στο Πυροσβεστικό Σώμα και είναι τεχνικός της Εθνικής Ενόπλων με την οποία έχει πάρει την πρόκριση για το Παγκόσμιο του ΣΙΣΜ, έχοντας μάλιστα στην ομάδα (και μάλιστα αρχηγό) τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο.

Πέρα από το θέμα του τεχνικού η νέα διοίκηση, η οποία θα συγκροτηθεί σε σώμα τα προσεχή 24ωρα, τρέχει και τα υπόλοιπα θέματα.

Οι νέοι παράγοντες της ομάδας πήγαν στο γήπεδο Μεσσηνιακού και επιθεώρησαν τους χώρους. Η Καλαμάτα θα παραμένει στην ιστορική της έδρα και τη νέα σεζόν ενώ θα γίνουν κάποια έργα βελτιώσεων που κρίθηκαν αναγκαία, σε αποδυτήρια και άλλους χώρους.

 

 

972 views
Top