Καλαμάτα: Στελέχωση τεχνοκρατών σε πρότυπα ΠΑΕ - Οι ρόλοι στο νέο ΔΣ

Οργανόγραμμα επαγγελματικής ομάδας εφαρμόζει στο διοικητικό τομέα η Καλαμάτα με την παρουσία τεχνοκρατών που θα αναλάβουν να "τρέξουν" τα οργανωτικά θέματα του συλλόγου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρουσία ανθρώπων που βρίσκονται κάτω από το ΔΣ σε νευραλγικούς τομείς της ομάδας.

Σε δύο καίριες θέσεις τοποθετήθηκαν δύο τεχνοκράτες οι οποίοι δεν προέρχονται από το χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Δημήτριος Ελεύθερος θα αναλάβει καθήκοντα Εκτελεστικού Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, σε ένα ρόλο πολυσύνθετο και με αυξημένες αρμοδιότητες ενώ ο Μιχαήλ Σταθόπουλος τοποθετήθηκε Υπευθύνος Λειτουργίας των Ακαδημιών στο οργανωτικό πάντα κομμάτι.

Επικεφαλής του νέου διοικητικού σχήματος μπήκε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, ομογενής επιχειρηματίας Γιώργος Πρασσάς, όπως δηλαδή είχε γίνει γνωστό στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης απο τον εκπρόσωπό του Λάμπρο Αδάμο. Το δεξί του χέρι Χρήστος Παπαδημητρίου ανέλαβε την θέση του αντιπροέδρου ενώ ο Γιάννης Νταόπουλος παρέμεινε απλό μέλος όπως και οι Γιώργος Ράλλης, Θόδωρος Παπαθεοδωρίδης

Αναλυτικά το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της περασμένης Παρασκευής, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

-Γεώργιος Πρασσάς του Σταύρου, Πρόεδρος.
-Χρήστος Παπαδημητρίου του Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος.
-Δημήτριος Παπαδόπουλος του Σαράντη, Γραμματέας - Έφορος Ποδοσφαιρικού Τμήματος.
-Δημήτριος Σπανός του Βελισαρίου, Ταμίας.
-Ιωάννης Νταόπουλος του Βασιλείου, Μέλος.
-Γεώργιος Ράλλης του Σωτηρίου, Μέλος.
-Θεόδωρος Παπαθεοδωρίδης του Βασιλείου, Μέλος.

Τα μέλη της διοίκησης αλλά και τα στελέχη του ΠΣ Η Καλαμάτα Θα βρίσκονται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα την Πέμπτη και ενδεχομένως να υπάρξει και μία πρώτη δημόσια τοποθέτηση με παραχώρηση συνέντευξης Τύπου.

 

 

883 views
Top