Καλαμάτα: Η εταιρεία που χτίζει την "Αγια Σοφιά" θα ανακατασκευάσει το γήπεδο Μεσσηνιακού (φωτο)

 

Αυτοψία στο γήπεδο Μεσσηνιακού έκαναν το μεσημέρι της Πέμπτης οι ιθύνοντες της Καλαμάτας συνοδευόμενοι από ανθρώπους της εταιρείας που θα αναλάβουν την ανακατασκευή χωρών στην ιστορική έδρα της ομάδας.

Τα έργα που θα γίνουν θα είναι μεγάλες έκτασης καθώς θα ξηλωθούν όλοι οι χώροι των αποδυτηρίων και των γραφείων και θα κατασκευαστούν από την αρχή ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν και σε άλλους χώρους όπως τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Την επίβλεψη και κατασκευή θα έχει η εταιρεία ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ η οποία κατασκευάζει και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την "Αγιά Σοφία".

Το γήπεδο του Μεσσηνιακού μάλιστα βρέθηκε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Αλέξανδρος Μεταξάς με τον αρχιτέκτονα Νίκο Μαυρίδη, οι οποίοι έκαναν επιθεώρηση των χώρων με τον αντιπρόεδρο της Καλαμάτας Χρήστο Παπαδημητρίου, τον υπεύθυνο μάρκετινγκ και παλιό διαιτητή Κωνσταντίνο Παπασταμάτη, τον πρώην πρόεδρο και μέλος του ΔΣ Γιώργο Ράλλη παρουσία του προέδρου του Μεσσηνιακού Παναγιώτη Στασινόπουλου.

Στην ιστορική έδρα της Μαύρης Θύελλας βρέθηκε επίσης ο νέος τεχνικός της ομάδας Βασίλης Βούζας με τους συνεργάτες του και τον προπονητή τερματοφυλάκων Σωτήρη Λυμπερόπουλο.

Οι επισκέψεις των ανθρώπων της Μαύρης Θύελλας θα συνεχιστούν τόσο στο προπονητήριο της ομάδας στα Παλιάμπελα όσο και στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη με συμμετοχή όλων των κορυφαίων στελεχών της ομάδας.

 

 

1329 views
Top