Καλαμάτα: Μεταγραφικές "βόμβες" προανήγγειλε ο Βούζας (βίντεο)

 

Την σημαντική ενίσχυση της Καλαμάτας και σε αγωνιστικό επίπεδο, πέρα από τα θέματα της οργάνωσης, προανήγγειλε ο νέος τεχνικός της ομάδας Βασίλης Bούζας στην πρώτη γνωριμία που είχε με με τον τοπικό Tύπο, το πρωί της Παρασκευής στην Καλαμάτα.

Ο 53χρονος τεχνικός μαζί με το επιτελείο του, τον βοηθό Παναγιώτη Χριστοφιλέα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Σωτήρη Λυμπερόπουλο, έδωσαν το στίγμα που θα κινηθεί η ομάδα, ("θα εκπλαγείτε με αυτά που θα δείτε", είπε χαρακτηριστικά) και ανέλυσαν τους στόχους που δεν είναι άλλοι απο την επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Βασίλης Βούζας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ ότι αυτή την περίοδο γίνεται η αξιολόγηση του περσινού ρόστερ "για να δούμε ποιοι από αυτούς τους παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν στις δικές μας απαιτήσεις και στις απαιτήσεις ομάδας" ενώ για τις μεταγραφές αποκάλυψε πως "θα έρθουν και καινούργιοι παίκτες οι οποίοι θα έχουν χρονικό ορίζοντα -ας το πούμε έτσι- και ικανότητες να ανταποκριθούν όχι μόνο σε αυτό πρωτάθλημα αλλά και στο επόμενο και το μεθεπόμενο. Ελπίζουμε στις επόμενες μέρες και όσο πιο γρήγορα γίνεται να καταλήξουμε στους παίκτες και να ολοκληρώσουμε το ρόστερ".

Ήρθα για δυο λόγους”

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Καλαμάτας ο Βασίλης Βούζας τόνισε πως η ομάδα πως αυτό έγινε για δύο λόγους: για τη δυναμική της ομάδας και για το όραμα που έχουν οι διοικούντες.

"Ερχόμενος εδώ στο παρελθόν τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής είχα διαπιστώσει ότι η ομάδα έχει και ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δυναμική ενώ επίσης και η κοινωνία της πόλης συμμετέχει ενεργά και στηρίζει την ομάδα. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι μου παρουσιάστηκε ένα πλάνο από την τους ανθρώπους που ανέλαβαν τώρα την την ομάδα, το οποίο συμβαδίζει κατά πολύ με τις δικές μου προσωπικές φιλοδοξίες. Είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν όραμα για να βοηθήσουν να επιστρέψει η ομάδα στη θέση που της ανήκει.

Θα δούμε σημαντικές αλλαγές σε όλα”

"Νομίζω ότι θα δούμε σημαντικές αλλαγές. Επιβάλλεται να υπάρξουν γιατί θεωρώ ότι πρέπει να παρακολουθήσουμε τις επιταγές του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Να οργανωθεί η ομάδα σε σύγχρονα πρότυπα για να μπορέσουμε να έχουμε αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή νομίζω ξεκινάμε από το μηδέν.

"Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς κάποιες αλλαγές που θα γίνουν στην οργάνωση ομάδας που θα αλλάξουν κατά πολύ την την εικόνα της ομάδας.

Ελκυστικό ποδόσφαιρο και Σούπερ Λίγκ!”

"Όλοι οι άνθρωποι που ο πρόεδρος έχει επιλέξει να τρέξουν αυτό το project διαθέτουν και γνώσεις και εμπειρίες και παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Φυσικά σε αυτό το σε αυτούς ανθρώπους είναι και το επιτελείο, το προπονητικό και θα αυτό που εγώ μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε το στόχο που δεν είναι άλλος από το η Καλαμάτα να παίζει ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο, να έχει κυριαρχικό και πρωταγωνιστικό ρόλο και να φτάσει εκεί που η θέση της ανήκει που είναι στη Σούπερ Λιγκ. Θέλουμε την υπομονή και τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου και είμαι σίγουρος ότι το τέλος θα πετύχουμε το στόχο που έχουμε βάλει."

 

 Χριστοφιλέας: Ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή"

Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας από την πλευρά του δήλωσε ευτυχής για την επιστροφή του στην Καλαμάτα λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Είμαι πάρα πολύ να μην χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα την οποία αναδείχθηκα ποδοσφαιρικά. Ο κόουτς τα είπε όλα, δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, που θα προσπαθήσουμε μαζί με τον κόουτς, τον Σωτήρη (σ.σ. Λυμπερόπουλο) και όλο το υπόλοιπο επιτελείο να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει να φτάσει. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο."

Λυμπερόπουλος: Να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος, ο οποίος είναι ο συνδετικός κρίκος με την φετινή ομάδα.

"Πρόκειται για μία νέα αρχή. Εγώ βρίσκομαι από πέρσι στην ομάδα και ο στόχος μας θα είναι να την φέρουμε σε καλύτερο επίπεδο για το οποίο χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά και υπομονή από σας, από τον κόσμο. Είμαι εδώ για να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου και όλοι μαζί με συνεργασία να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει".

 

 

 

 

1278 views
Top