Καλαμάτα: 187.000 ευρώ τα έργα στο γήπεδο Μεσσηνιακού με αποδυτήρια επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ!

Λεπτομέρειες της συμφωνίας με την εταιρεία ERMONASSA SA για την ανακατασκευή χώρων του γηπέδου Μεσσηνιακού έδωσε στην δημοσιότητα η διοίκηση της Καλαμάτας.

Τα έργα θα κοστίσουν 187.000 και οι χώροι που θα ανακατασκευαστούν περιλαμβάνουν τα αποδυτήρια της ομάδας που θα είναι όπως αναφέρεται επιπέδου Champions League, νέα αίθουσα Τύπου, αποδυτήρια διαιτητών, αποθήκες υλικού και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Επίσης, όπως έχει σημειώσει το sport365.gr η εταιρεία που χτίζει την “Αγια Σοφιά, θα προχωρήσει και στην πλήρη ανακατασκευή των δημοσιογραφικών θεωρείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλαμάτας, αναφέρει:

Η νέα Διοίκηση του Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” πιστή στη δέσμευσή της απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας αλλά και στο δόγμα ότι »οι ομάδες ξεκινούν από τα αποδυτήρια» ανακοινώνει τη συμφωνία με την κατασκευαστική εταιρεία ERMONASSA SA για την πλήρη ανακατασκευή των χώρων που βρίσκονται κάτω από τη νότια κερκίδα του γηπέδου “Σταύρος Παπαδόπουλος”.

Οι καινούργιοι χώροι που θα δημιουργηθούν, θα περιλαμβάνουν τα αποδυτήρια της ομάδας μας (επιπέδου Champions League), καθώς και των φιλοξενουμένων, νέα αίθουσα Τύπου, αποδυτήρια διαιτητών, αποθήκες υλικού και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Η ημερομηνία που θα παραδοθούν πάντα σε δέσμευση με την κατασκευάστρια εταιρεία θα είναι η 30/08/2019.

Η πλήρης ανακατασκευή των δημοσιογραφικών θεωρείων και όποιων άλλων βελτιώσεων χρειαστούν θα έχουν ημερομηνία παράδοσης με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα. Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται στις 187.000 € και θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από τη διοίκηση της ομάδας.”

 

 

1200 views
Top