Καλαμάτα: Αποχώρησε με ευχαριστίες ο Γιάννης Τσόπελας

Δεν θα συνεχίζει στην Καλαμάτα τη νέα σεζόν ο εκ των αρχηγών της ομάδας Γιάννης Τσόπελας. Ο 28χρονος αμυντικός είχε επαφή με τη νέα διοίκηση αλλά δεν υπήρξε συμφωνία στην ανανέωση της συνεργασίας και με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε για την τιμή της πρότασης και ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα, στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει υπό την προεδρεία του ομογενή επιχειρηματία Γιώργου Πρασσά.

Αναλυτικά στο μήνυμά του ο Γιάννης Τσόπελας αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της νέας διοίκησης και τον προπονητή της ομάδας της Καλαμάτας για τον σεβασμό και τιμή που μου έκαναν να με καλέσουν να ανανεώσω την συνεργασία μου μαζί τους καθώς επίσης και να τους ευχηθώ ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν σε αυτό το νέο τους πλάνο και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ανεξάρτητα από το που θα βρίσκομαι την νέα σεζόν. Θέλω επίσης να τονίσω πως φεύγω για τους δικούς μου λόγους.

Υ.Γ. Θα ήθελα να πω στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας πως επειδή μου παρουσίασαν το πλάνο τους αν όντως κάνουν πράξη αυτά που είπαν στην ομάδα θα είναι αδύνατον ακόμα και ο Θεός να την σταματήσουν να φθάσει εκεί που της αξίζει. Εις το επανιδείν».

 

 

322 views
Top