Καλαμάτα: Ελεύθερος και ο Αθανασόπουλος, κοντά ο Ζαχαρόπουλος και ο Αλεξόπουλος

 

Τον δρόμο που ακολούθησαν Γιάννης Τσόπελας, Άγγελος Μπίζος ακολούθησε και ο Βασίλης Αθανασόπουλος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καλαμάτα.

Ο 30χρονος επιθετικός μίλησε με τους ιθύνοντες της ομάδας αλλά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή ώστε να συνεχίσει με την μελανόλευκη και θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε μια πρώτη διερευνητική επαφή από το Διαβολίτσι ενώ ενδιαφέρον εκφράστηκε και από ομάδα της Α’ Μεσσηνίας που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σεζόν.

Οι επαφές με μέλη του ρόστερ συνεχίζονται και μια πρώτη επαφή έχει γίνει με τον Μιχάλη Ζαχαρόπουλο. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος έχει πρόταση στα χέρια του την οποία και μελετά και θα απαντήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Συζήτηση έχει γίνει και με τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο ο οποίος από τα μελανόλευκα του Απόλλωνα Καλαμάτας θα φορέσει τα μελανόλευκα της Μαύρης Θύελλας. Ο νεαρός επιθετικός φαίνεται πως θα εξαργυρώσει την πολύ καλή σεζόν που έκανε στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Μεσσηνίας με μια μεταγραφή στη μεγάλη ομάδα του νομού, κάτι που αξίζει απόλυτα.

 

 

518 views
Top