Καλαμάτα: "Τελείωσαν" και οι Φουάσης, Μίνγκας

Στους πέντε έφτασαν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από την Καλαμάτα καθώς μετά τους Γιάννη Τσόπελα, Βασίλη Αθανασόπουλο και Άγγελο Μπίζο, για τους οποίους έκανε νωρίτερα αναφορά το sport365.gr, οι μελανόλευκοι έκαναν γνωστό πως δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τους Χρήστο Μίνγκα και Αντώνη Φουάση.

Ο Χρήστος Μίνγκας αγωνίστηκε σε 23 ματς πρωταθλήματος σημειώνοντας 7 γκολ ενώ ο Αντώνης Φουάσης ήταν ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές για την Καλαμάτα στην κανονική περίοδο.

Ο 20χρονος Συριανός μπακ-χαφ αγωνίστηκε στα 25 από τα 26 ματς (απουσίασε μόνο από το εντός έδρας ματς με τον ΑΟ Εικοσιμίας) συμπληρώνοντας 1939 λεπτά συμμετοχής.

Ήταν ποδοσφαιριστής του Βασίλη Βούζα στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, οπότε ο νεός τεχνικός της Καλαμάτας έχει άποψη για τις δυνατότητές του αλλά δεν θα ξανασυνεργαστούν στην Καλαμάτα.

Γραφεία στην οδό Φραντζή

Στο μεταξύ η Καλαμάτα βρήκε τον χώρο των γραφείων που έψαχνε στο κέντρο της πόλης και το "αρχηγείο" της ομάδας από το γήπεδο Μεσσηνιακού Θα μεταφερθεί πλέον στην οδό Φραντζή, σε χώρο 160 τ.μ.

 

 

353 views
Top