Καλαμάτα: Πάει για το “μπαμ” με Μίλος Τζόκιτς!- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Κοντά σε ένα σπουδαίο μεταγραφικό deal βρίσκεται Καλαμάτα καθώς όπως αποκαλύπτει το sport365.gr είναι σε προχωρημένες επαφές με τον 32χρονο κεντρικό μέσο Μίλος Τζόκιτς!

Ο Σέρβος άσος, θεωρείται από τις περιπτώσεις που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω σε μία ομάδα και πιστεύεται πως μπορεί να κάνει τη διαφορά φέτος για την Μαύρη Θύελλα στην κατηγορία.

Ο Τζόκιτς δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό καθώς έχει φορέσει κατά το παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας, όπου είχε γεμάτες χρονιές, των Τρικάλων και της Δόξας Δράμας.

Πρόκειται για έναν μέσο που έχει ξεχωριστή ποιότητα, χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια με την ίδια ευκολία και διαθέτει μεγάλη εμπειρία έχοντας περάσει από τις σπουδαίες ομάδες όπως η Μέταλουργκ στην Ουκρανία, Βάσας και Ζολνόκ στην Ουγγαρία, Ραντνίσκι και Νόβισαντ στην Σερβία, όπου αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Το κασέ του παραμένει υψηλό αλλά από την στιγμή που έχει κριθεί πως μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα η μελανόλυκη διοίκηση θα προσπαθήσει να του αποσπάσει την υπογραφή.

 

 

 

 

 

 

1015 views
Top