Προπονήθηκαν Σταυράκης, Χατζηλιόντας, έρχονται ακόμη τέσσερις

Με τους Άγγελο Σταυράκη (δεξιά στην φωτ.) και Ανδρέα Χατζηλιόντα να φορούν για πρώτη φορά τα μελανόλευκα, η Καλαμάτα συνέχισε την προετοιμασία της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, την ερχόμενη Κυριακή, και την μάχη με τον Βύζαντα στο κλείσιμο της πρώτης στροφής του πρωταθλήματος.

Η προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος έγινε υπό δύσκολες συνθήκες με συνεχή βροχή και με περιορισμένη ορατότητα λόγω της ομίχλης και όπως ήταν φυσικό τα βλέμματα συγκέντρωσαν τα δυο νέα αποκτήματα της ομάδας.
Ο γκολκήπερ Άγγελος Σταυράκης υπέγραψε ήδη ενώ ο μέσος Ανδρέας Χατζηλιόντας περιμένει την ελευθέρας του από την Ρόδο για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας. Αμφότεροι παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι και ορεξάτοι για δουλειά όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι μελανόλευκοι οι οποίοι ευελπιστούν σ’ ένα νέο ξεκίνημα με την έλευση της καινούργιας χρονιάς.

Το μεταγραφικό παζλ της Καλαμάτας θα έχει ολοκληρωθεί κατά το μεγαλύτερο κομμάτι του μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος με τους μελανόλευκους να βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση τεσσάρων ακόμη συμφωνιών. Σ΄ αυτούς δεν περιλαμβάνονται και κάποιοι στόχοι που υπάρχουν εντός των συνόρων του νομού. Οι ιθύνοντες της Καλαμάτας έχουν προχωρημένες επαφές για κάποιους ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται πέρα από τον Γιώργο Μουλιάτο ο οποίος φαίνεται να κερδίζει μια θέση στο ρόστερ να υπάρξουν κι άλλες περιπτώσεις.

881 views
Top