Καλαμάτα: Η λύση της Παραλίας και οι συμβιβασμοί

Θέμα από το πουθενά προέκυψε στην Καλαμάτα με το ζήτημα της στατικότητας στο γήπεδο Mεσσηνιακού και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας άρχισαν να επεξεργάζονται τις υπόλοιπες λύσεις που έχουν στη διάθεσή τους.

Η πρώτη εναλλακτική επιλογή είναι βέβαια η χρησιμοποίηση του Δημοτικού Σταδίου στην Παραλία και για αυτό το λόγο μάλιστα άνθρωποι της ομάδας βρέθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα στο χώρο και έκαναν αυτοψία τόσο στα αποδυτήρια όσο και στο γήπεδο.

Οι μελανόλευκοι δεν θεωρούν πως η Παραλία μπορεί να θεωρηθεί "έδρα" με το ποδοσφαιρικό όρο της έννοιας, αλλά προφανώς θα αναγκαστούν να συμβιβαστούν με την ιδέα καθώς η αποκατάσταση της ζημιάς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού φαίνεται πως θα πάρει χρόνο και δεν θα είναι διαθέσιμο τουλάχιστον στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ή και ακόμα περισσότερο.

Το Δημοτικό στάδιο είναι βέβαια μακριά από τα θέλω τους, έτσι όπως εκφράστηκαν και στην περίπτωση του γηπέδου "Στ. Παπαδόπουλος", αλλά προφανώς εκεί δεν έχουν τη δυνατότητα εκτεταμένων παρεμβάσεων, παρά μόνο εάν υπάρξει κάποιου είδους συμφωνία ή χρησιδανείου με το Δήμο Καλαμάτας, κάτι που έχει πέσει στο τραπέζι.

Το μεγάλο πρόβλημα ωστόσο με το Δημοτικό στάδιο είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου καθώς είναι παντελώς ακατάλληλος να φιλοξενήσει μία ομάδα σαν την Καλαμάτα η οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και προφανώς το γήπεδο θα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες ώστε να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει.

 

 

690 views
Top