Μαύρη Θύελλα: Υπέγραψε και ο Τσόπελας!

Το… φλέρτ κατέληξε σε «γάμο» και τελικά ο Γιάννης Τσόπελας επιστρέφει στην Καλαμάτα μετά από δυο χρόνια! Ο 24χρονος (γενν. 04/11/1991) δεξιοπόδαρος ακραίος αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λαμία, έκανε προπονήσεις από τα Χριστούγεννα με τους μελανόλευκους και τελικά υπέγραψε στην ομάδα την φανέλα της οποίας είχε φορέσει σε 34 παιχνίδια από το 2009 έως το 2013.
Ο καλαματιανός άσος είχε μια γεμάτη χρονιά πέρυσι την Ζάκυνθο αγωνιζόμενος σε 27 ματς (2 γκολ) αλλά φέτος στην Λαμία δεν πήρε ευκαιρίες καθώς αγωνίστηκε σε ένα μόλις ματς στο πρωτάθλημα της Football League.
Εκτός του Τσόπελα, με το... στυλό στο χέρι για να υπογράψει βρίσκεται ένας ακόμη αμυντικός, το θέμα του οποίου -και όχι μόνο- αναμένεται να τελεσφορίσει τις επόμενες ώρες.

 
Παρελθόν και ο Κουντάνης

Αντίθετα με τον Τσόπελα, παρελθόν από την Καλαμάτα αποτελεί ο Ηλίας Κουντάνης ο οποίος έμεινε ελεύθερος και θα αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρική του στέγη.
Στην απογευματινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδου του Ασπροχώματος πήραν μέρος τόσο ο Φράνκο Τορεζάνι ο οποίος είχε πάρει λίγα 24ώρα μεγαλύτερη άδεια μιας και ταξίδεψε στην Αργεντινή όσο και ο Παναγιωτόπουλος ο οποίος υποβλήθηκε επιτυχημένα σε μικροεπέμβαση μέσα στις γιορτές.

706 views
Top