Καλαμάτα: Όλο και πιο κοντά στην Football League

Όλο και πιο κοντά στην συμμετοχή της στην Football league βρίσκεται η Καλαμάτα καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα Κρόνος Αργυράδων και Ηρακλής θα "ελευθερώσουν" δυο θέσεις υπέρ της Νίκης Βόλου και της Μαύρης Θύελλας.

Ο Ηρακλής μετά τις παλινωδίες των τελευταίων εβδομάδων- κατεβαίνω, δεν κατεβαίνω- και την ατελέσφορη αναζήτηση ΑΦΜ, φαίνεται πως έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια, ενώ σε διοικητικό αδιέξοδο βρίσκεται και ο Κρόνος.

Η ομάδα της Κέρκυρας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου επενδυτή ώστε να λάβει μέρος στη Football League, κάτι που με τις παρούσες συνθήκες φαντάζει απίθανο, οπότε ελλείψει χρηματοδότη θα επιστρέψει στα τοπικά της ΕΠΣΚ.

Η σύνθεση των ομάδων που θα λάβουν μέρος στη νέα Football League έχει εξελιχθεί στο σήριαλ του καλοκαιρού αλλά ο χρόνος φαίνεται να δουλεύει υπέρ της Καλαμάτας.

Εξαίρεση αποτελεί βέβαια ο αγωνιστικός σχεδιασμός που θα πρέπει να αναπροσαρμοστεί σε περίπτωση που κερδηθεί μια κατηγορία αλλά οι μελανόλευκοι έχουν κάνει “τα κουμάντα” τους για το ενδεχόμενο κρατώντας stand by κάποιες περιπτώσεις.

 

 

898 views
Top