Καλαμάτα: Football league ερχόμαστε!

Τελικά... football league για τη Μαύρη Θύελλα! Η Καλαμάτα απαγκιστρώνεται επιτέλους από την Γ’ Εθνική και η νέα σεζόν θα την βρει στη Football league καθώς όπως αναμενόταν προέκυψαν οι δύο θέσεις που απαιτούνταν για την άνοδο.

Ο Κρόνος Αργυράδων και ο Ηρακλής σύμφωνα με πληροφορίες των μελανόλευκων δεν δήλωσαν συμμετοχή στην κατηγορία και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τη Νίκη Βόλου και την Καλαμάτα, οι οποίες θα είναι οι ομάδες που θα πληρώσουν τις δύο κενές θέσεις της Football league, κάτι που αναμένεται να κάνει επίσημα γνωστό η ΕΠΟ αύριο με ανακοίνωσή της.

Συμμετοχή στην FL δήλωσαν οι παρακάτω ομάδες: Αιγάλεω, Ασπρόπυργος, Βέροια, Διαγόρας Ρόδου, Θεσπρωτός, Ιάλυσος, Ιωνικός, Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, Τρίγλια, Τρίκαλα.

Όπως είναι φυσικό, η γνωστοποίηση της απόφασης έχει σημάνει συναγερμό στο στρατόπεδο της Mαύρης Θύελλας καθώς η ομάδα θα μπει πλέον σε διαδικασία ενίσχυσης για την παραπάνω κατηγορία. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε δεν είχαν κλείσει οι εκκρεμότητες στις μεταγραφικές κινήσεις που σχεδιάζει η διοίκηση του Γιώργου Πρασσά.

Τα νέα όπως είναι φυσικό σκόρπισαν ενθουσιασμό και στην αποστολή της ομάδας η οποία βρίσκεται από την Παρασκευή στα Χάνια του Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

2738 views
Top