Καλαμάτα: Μετά τα “καρφιά” Πρασσά ήρθε η επικοινωνία με Αυγενάκη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχε ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Πρασσάς, σύμφωνα με ενημέρωση του ΠΣ Η Καλαμάτα.

Η επικοινωνία ήρθε ως αποτέλεσμα της χθεσινής ανοικτής επιστολής του Γιώργου Πρασσά προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, στην οποία υπήρχαν αιχμές για την αντιμετώπιση που έχει τύχει η Καλαμάτα στο αίτημά της για συνάντηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των μελανόλευκων:

Τελικά και οι Μεσσήνιοι πλέον θα πρέπει να αισθάνονται ως ισότιμα μέλη της Ελλάδας αφού η ευαισθητοποίηση της κρατικής μηχανής ήταν και γρήγορη και άμεση. Τα αντανακλαστικά του υφυπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη λειτούργησαν άμεσα, η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγην και η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη δηλαδή επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Γιώργο Πρασσά και δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις.

Το ραντεβού που δεν πραγματαποιήθηκε προέκυψε από λάθος τρίτων και δεν αφορούσε τον ίδιο ο οποίος δεν είχε ενημερωθεί, εξήγησε στον κ.Πρασσά ότι η Ε.Π.Ο. είναι το αρμόδιο όργανο για την τήρηση της νομιμότητας στον χώρο του ποδοσφαίρου και αυτός θα κάνει ότι είναι αρμοδίως δυνατό και ότι του επιτρέπει η θεσμική του θέση για να εξασφαλίσει αυτή την νομιμότητα.

Θα θέλαμε από την πλευρά μας να αναγνωρίσουμε την καλή διάθεση του υφυπουργού για την όλη παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από την μη ολοκλήρωση του ραντεβού μας και να τον διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε αρωγοί στην τήρηση της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.”

 

 

483 views
Top