Καλαμάτα: Έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου

Δεύτερη ισοπαλία για την Καλαμάτα, αυτή την φορά χωρίς γκολ (0-0), σε φιλικό προετοιμασίας απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου που έγινε έγινε στο γήπεδο Καναλίων, λίγο έξω από το Βόλο.

Το ματς ήταν σαφώς μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας από το προ ημερών τεστ με την Κ19 του ΝΠΣ Βόλος (1-1), με τους μελανόλευκους να δείχνουν καλά στοιχεία απέναντι στην ομάδα του Θωμά Γράφα που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Football League.

Kαι οι δύο ομάδες φανέρωσαν επιθετικές αδυναμίες και έμειναν φυσιολογικά στο 0-0, με τις άμυνες να κρατούν καλά.

Το φιλικό παιχνίδι ήταν διάρκειας 80 λεπτών (δύο ημίχρονα 40 λεπτών) και ο Βασίλης Βούζας ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα τους Στεφανάκο, Τσουβαλτσίδη, Γαλούπη, Μάκο, Τσιβελεκίδη, Ζαχαρόπουλο, Στεργίδη, Τζόκιτς, Αλεξόπουλο, Βουκμίροβιτς, Σάμσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Πάντος, Δήμος, Αντεμάι, Γκελκέρια, Ψυχογιάννης, Ρουμελιώτης, Σαούτης, Ακριστινέι, Καζβιρόπουλος, Τσιγάρος.

Για τον Ολυμπιακό Βό,ου έπαιξαν οι Μακρυωνίτης (41’ Γιδόπουλος , Γραικός, Μπουτζίκος (61’ Μπαρούτας), Παπαϊωάννου, Βοσνακίδης, Ρόκας, Κόλα (56’ Καναβός), Σκοπελίτης (47’ Σόρελ, 73’ Καρακώστας) (Τζέφερσον), Πόζογλου (41’ Κλεμέντε), Στεφάνοβιτς (46’ Τζέφερσον), Τσίτας (52’ Μαρούδας).

 

355 views
Top