Μαύρη Θύελλα: Έκλεισε και ο Λιόλιος, ζήτησαν να φύγουν Καλαγκάνης, Αγγελόπουλος

Κόσμος πάει κι έρχεται στην Καλαμάτα η οποία απ΄ ότι φαίνεται θα παρουσιαστεί με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο τη νέα χρονιά. Η τελευταία –αλλά όχι έσχατη- προσθήκη- είναι του Νίκου Λιόλιου ο οποίος όπως και ο Γιάννης Τσόπελας θα φορέσει και πάλι την φανέλα την Καλαμάτας μετά από ενάμιση χρόνο. Ο 24χρονος αμυντικός (γενν. 07/12/1991) ο οποίος μπορεί να παίξει όλη την αριστερή πλευρά, έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα ενώ πέρυσι είχε μια γεμάτη χρονιά με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Εκτός από την οριστικοποίηση της απόκτησης του Λιόλου οι μελανόλευκοι περιμένουν σήμερα έναν ακόμη αμυντικό. Πρόκειται για στόπερ ο οποίος είναι βασικός τα δυο τελευταία χρόνια σε ομάδες Γ’ Εθνικής, η μια  μάλιστα εξ’ αυτών πήρε την άνοδο.

Πέρα από τις προσθήκες όμως στην Καλαμάτα υπάρχουν και οι αποχωρήσεις και αυτή την φορά ήταν οι Πιέρ Καλαγκάνης και Μάριος Αγγελόπουλος αυτοί που δεν προσήλθαν στην πρωινή προπόνηση ζητώντας να αποχωρήσουν. Για τον Καλαγκάνη οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει δεχθεί κρούση από τον Παναργειακό ενώ άγνωστο παραμένει εάν το ίδιο δρομολόγιο ακολουθήσει και ο πρώην αρχηγός των «λύκων».

698 views
Top