Καλαμάτα: Διαρκείας απο 40 έως 300 ευρώ με παροχές VIP (φωτο & βίντεο)

Εισιτήρια διαρκείας για όλα τα βαλάντια θα διαθέσει φέτος η Μαύρη Θύελλα ενόψει του καινούργιου πρωταθλήματος -πλέον- της Football League.

Η Καλαμάτα θα κινηθεί σε επίπεδα superleague όσον αφορά τις παροχές αλλά όχι και τις τιμές, αναφορικά με τις κάρτες διαρκείας 2019-2020, ενώ θα εφαρμόσει πρωτοποριακές μεθόδους διάθεσης αλλά και παροχές προς τους φιλάθλους.

Η τιμολογιακή πολιτική, τα προγράμματα και ότι έχει να κάνει με τις κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη Τύπου από τον διευθυντή μάρκετινγκ της ομάδας Κωνσταντίνο Παπασταμάτη.

Αναλυτικά θα διατεθούν:

-GOLD CARD 300 ευρώ

Είσοδος σε αίθουσα VIP με finger food και soft drinks

Έκπτωση 20% στα προϊόντα της ομάδας

-SILVER CARD 150 Ευρώ

Έκπτωση 15% στα προϊόντα της ομάδας

-BRONZE CARD 100 Ευρώ

Έκπτωση 10% στα προϊόντα της ομάδας

-BLACK CARD 50 Ευρώ

-Κόστος κάρτας διαρκείας για ανέργους 40 ευρώ

-Κόστος κάρτας διαρκείας μαθητικό -φοιτητικό 40 ευρώ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κάρτα διαρκείας γονέα 100 ευρώ με ένα παιδί

2ο παιδί 120 ευρώ

3ο παιδί δωρεάν

Η διάθεση των διαρκείας

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται και μέσω της εταιρείας ticketmaster που χρησιμοποιούν και μεγάλες ΠΑΕ της Super League ενώ τα διαρκείας τα έχουν barcode που δεν θα επιτρέπουν την επαναχρησιμοποίησή τους για το ίδιο παιχνίδι.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με μετρητά, είτε με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας όλων των τραπεζών, ειδικό προνόμιο έχουν οι κάτοχοι της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία παρέχει έως και έξι άτοκες δόσεις.

Προνόμια κατόχων καρτών διαρκείας

Όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2019 – 2020 θα απολαμβάνουν ειδικά προνόμια απ’ τους χορηγούς – συνεργάτες του Π.Σ. » Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ » τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς και ο κατάλογος ολοένα και θα αυξάνεται.

 

 

 

 

 

747 views
Top