Καλαμάτα: Διαδικασίες fast track για ΠΑΕ, τέσσερις “σουπερλιγκάτες” μεταγραφές

Η επιβεβαίωση από την ΕΠΟ της συμμετοχής στην football league θεωρείται δεδομένη για τους ανθρώπους της Μαύρης Θύελλας καθώς αυτό που απομένει και περιμένουν είναι μόνο το τυπικό ok από την ομοσπονδία για την αλλαγή της κατηγορίας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το μεσοδιάστημα περνάει ανεκμετάλλευτο. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς οι μελανόλευκοι έχουν προνοήσει και δεν περιμένουν την ειδοποίηση για να τρέξουν τις διαδικασίες, οι οποίες θα κινηθούν σε ρυθμούς fast track προκειμένου να ξεπεραστούν τα διαδικαστικά θέματα με τη σύγκληση γενικής συνέλευσης και τη μετατροπή της ομάδας σε ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία.

Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας και νυν μέλος της διοίκησης Γιώργος Ράλλης ήταν αποκαλυπτικός σε διάλογο που είχε κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας στα γραφεία της ομάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η Καλαμάτα είναι έτοιμη περισσότερο από κάθε άλλον για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα ή χρονοτριβή στην μετάβαση.

Η ΕΠΟ αναμένεται να δώσει την οριστική της απάντηση τις επόμενες ώρες καθώς πλέον ο χρόνος πιέζει και για τις διοργανώσεις που ξεκινούν σε λίγες μέρες. Θυμίζουμε ότι βάσει προγράμματος την Κυριακή η Καλαμάτα επρόκειτο να παίξει αγώνα κυπέλλου αλλά πλέον με τη συμμετοχή της στη football league θα μπει στο θεσμό από την 3η φάση.

Πέρα από τα οργανωτικά θέματα όμως και τα όποια διαδικαστικά που έχουν ήδη δρομολογηθεί σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας.

Η διοίκηση περιμένοντας την απόφαση για τη football League έχει αφήσει ανοικτό παράθυρο στις μεταγραφές καθώς οι ανάγκες πλέον αυξήθηκαν και θεωρείται δεδομένο πως η Καλαμάτα θα κινηθεί για τέσσερις πρωτοκλασάτα ονόματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ποδοσφαιριστές επιπέδου superleague που θα δώσουν στη Μαύρη Θύελλα το κάτι παραπάνω αφού και στην καινούρια κατηγορία ο ρόλος της θα είναι πρωταγωνιστικός.

 

 

1303 views
Top